The Americans 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı İzle

The Americans 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı İzle

The Americans 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, The Americans’ın 6. sezon 10. bölümü 30 Mayıs 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

The Americans dizisinin yeni bölümü olan 6.Sezon 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen The Americans, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. The Americans dizisi 6.Sezon 10. Bölüm fragman izle…

The Americans’ın 6. sezon 10. bölümü 30 Mayıs 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

The Americans Genel Hikaye | Konusu

A.B.D. başkanlık koltuğuna Ronald Reagan’ın oturmasıyla ikili ilişkilerde gergin bir döneme girilir. Biz ise hikayenin bu tarafında, olaylara iki Sovyet KGB ajanın hayatları üzerinden dahil oluyoruz.

Amerika’nın dört bir yanına dağılmış olan bu Rus ajanlar, süper gizli kimliklere sahiptirler. Tek bir kelime Rusça konuşmaları dahi yasaktır. Bir Amerikalı’dan daha iyi olan İngilizceleri ile toplum içine kaynaşıp farkedilmeden yaşarlar. Yerel yaşam tarzına uyum sağlarlar. Burada bir aile kurup, çoluk çocuğa karışıp normal bir hayat sürerler. Kimliklerini ise çocuklarından dahi saklarlar. Son derece tehlikeli olan istihbarat toplama işlerinin yanı sıra, kendilerini gizlemek için sıradan birer işe de sahiptirler. FBI ise yavaş yavaş onlardan haberdar olmaya başlamıştır.

The Americans 6. Sezon 10. Bölüm İzle

The Americans 6. Sezon 10 Bölümünü çarşamba günü FX kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.