The Good Doctor 1. Sezon 20. Bölüm Fragmanı İzle

The Good Doctor 1. Sezon 20. Bölüm Fragmanı İzle

The Good Doctor 1. Sezon 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı, The Good Doctor’ın 1. sezon 20. bölümü 2 Nisan 2018 (Pazartesi) tarihinde yayınlanacak.

The Good Doctor dizisinin yeni bölümü olan 1.Sezon 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen The Good Doctor , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. The Good Doctor dizisi 1.Sezon 20. Bölüm yeni fragman izle…

The Good Doctor’ın 1. sezon 20. bölümü 2 Nisan 2018 (Pazartesi) tarihinde yayınlanacak.

The Good Doctor Genel Hikaye

Shaun Murphy, otizm ve savant sendromu olan genç bir cerrahttır. Prestijli bir hastanenin cerrahi birimine katılmak için, sessiz, sakin bir ülkeye taşınır. Dünyada yalnız olan ve çevresindeki insanlarla iletişim kurmakta zorlanan Shaun, iş arkadaşlarının kendisinden şüphelenmemeleri için onlara değişik tıbbı hediyeler verir.

Orijnali Güney Kore dizisinden esinlenerek Amerikan televizyonlarına uyarlanan The Good Doctor, prestijli bir hastane olan San Jose St. Bonaventure Hastanesi'nin çocuk cerrahisi bölümünde göreve başlayan savant sendromlu, sosyal ilişkilerinde sorun yaşayan Dr. Shaun Murphy (Highmore) isimli genç bir doktoru merkezine alıyor.

The Good Doctor Oyuncu Kadrosu

Shaun Murphy'nin hastanedeki hayatını konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Freddie Highmore, Richard Schiff, Hill Harper, Nicholas Gonzales, Chuku Modu ve Irene Keng yer alıyor.

The Good Doctor 1. Sezon 20. Bölüm İzle

The Good Doctor 1. Sezon 20. Bölümünü pazartesi günü American Broadcasting Company kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.