The Originals 5. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

The Originals 5. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

The Originals 5. Sezon 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı, The Originals’in 5. sezon 9. bölümü 20 Haziran 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

The Originals dizisinin yeni bölümü olan 5.Sezon 9. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen The Originals, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. The Originals  dizisi 5.Sezon 9. Bölüm fragman izle…

The Originals Genel Hikaye | Konusu

The Originals, Mikaelson kardeşleri (Klaus, Elijah ve Rebekah) merkezine olan bir The Vampire Diaries uyarlamasıdır. The Vampire Diaries’in 25 Nisan 2013 tarihinde yayınlanan 4×21 numaralı bölümü, bu dizimizin arka kapı deneme bölümü olarak işlev görmüş, bu bölümde ayrıca kurtadam Hayley’nin Klaus’un çocuğuna hamile olduğu ortaya çıkmış ve kendisi de bu sebeple dizimize geçiş yapmıştır.

Dizi, köken kardeşlerin 1919’dan bu yana ilk kez New Orleans şehrine dönmesiyle başlar. Şehri asıl kuran kişiler olan kardeşlerimiz, kindar babalarından kaçmak için şehri terk etmek zorunda kalmıştır. Yokluklarında Klaus’un zamanında koruması altına aldığı Marcel, şehrin yönetimini ele geçirmiştir. Şimdi Klaus, Marcel’i indirip bir zamanlar kendilerine ait olan şehri geri almaya karar verir.

The Originals 5. Sezon 9. Bölüm İzle

The Originals dizisinin yeni bölümü olan 5. Sezon 9. Bölümünü çarşamba günü The CW kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.