Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır

Tırtıl kurabiye misafirlerine görünümü farklı lezzeti tartışılmaz bir kurabiye sunmak isteyenlerin ilk tercihi... Bu tırtıl kurabiye hamuruyla farklı şekiller vererek farklı kurabiyeler yapabilirsiniz.

Tırtıl kurabiye misafirlerine görünümü farklı lezzeti tartışılmaz bir kurabiye sunmak isteyenlerin ilk tercihi... Bu tırtıl kurabiye hamuruyla farklı şekiller vererek farklı kurabiyeler yapabilirsiniz. Un kurabiyesi tadında mükemmel bir tatlı kurabiye çeşiti.

Tırtıl kurabiye hem yapımı kolay hem görüntüsü hemde lezzeti mükemmel bir kurabiye. Habersiz gelen misafirlerinize çok kısa bir zamanda yapabileceğiniz bu kurabiyeyi mutlaka deneyiniz. Tek seferde bütün malzemeyi karıştırarak yapılan ve ikinci aşama olarak sadece şekil vereceğiniz bir kolay kurabiye.

Tırtıl kurabiye çocuklarınıza da çok kolay yapıp ikram edebilirsiniz. Tırtıl kurabiye tarifim gibi daha bir çok tarifimi paylaştığım anda görmek istiyorsanız kanalıma abone olmayı unutmayın.

TIRTIL KURABİYE TARİFİ

Malzemeler

1 paket margarin
1 su bardağı pudra şekeri   
1 çay bardağı sıvıyağ  
1 yumurta   
1 paket kabartma tozu    
1 paket  vanilya
Aldığı kadar un      
1 paket bitter çikolata
      
 Yapılışı

Bitter çikolata hariç diğer malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde ediyoruz,daha sonra tırtıl kalıbından geçirip fırın tepsisine diziyoruz.Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 10 dk. pisiriyoruz.Daha sonra bitter çikolatayı benmari usûlü eritip kurabiyelerimizin üzerine gezdiriyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.