Tiyatro Günlerinde "Sevgili Doktor" Sahnelendi

Tiyatro Günlerinde "Sevgili Doktor" Sahnelendi

Bozüyük Belediyesi tarafından "Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe'de" sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri, İstanbul Tuzla Belediyesi Gençlik...

Bozüyük Belediyesi tarafından "Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe'de" sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri, İstanbul Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen "Sevgili Doktor" adlı oyun ile devam etti.

Birbirinden bağımsız 8 kısa oyundan oluşan "Sevgili Doktor", hassas ve akıllı insanların yaşamlarını nasıl güzelleştirebileceği konusunda çözümler tutamı sunan, insanların güçlerini ve güçsüzlüklerini soruşturan, sınıfsal ayırımları ele alan, sömüreni ve sömürüleni anlatan traji komik bir oyun olarak Bozüyüklü tiyatro severler ile buluştu. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde tek seans olarak sahnelenen, Neil Simon'un sahneye uyarladığı Çehov'un öykülerinden "İnsanlık Hallerini" hem sevgiyle hem de güldürerek sunan oyun beğeni ile izlendi. 2 perdelik oyunun sonunda sahneye gelerek oyunculara üzerine Bozüyük'ün simgesi Metristepe Anıtı'nın fotoğrafı bulunan tablo hediye eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü oyuncularını başarılı performansları için tebrik etti. Kendilerini Bozüyük'te misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Avcıoğlu Tiyatro Günlerine katılımları için de teşekkür etti.

Tiyatro Günlerinde "Sevgili Doktor" Sahnelendi

Tiyatro Günlerinde "Sevgili Doktor" Sahnelendi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.