Torbalı’dan Dövize Karşı Tl’ye Destek Hamlesi

Torbalı’dan Dövize Karşı Tl’ye Destek Hamlesi

İzmir'deki Torbalı ilçe belediyesi, "Ekonomiye kan, doğaya can" adıyla meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla döviz bozdurma kampanyası...

İzmir'deki Torbalı ilçe belediyesi, "Ekonomiye kan, doğaya can" adıyla meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla döviz bozdurma kampanyası başlattı.

'Dolarını bozdur" kampanyasına bir destek de Torbalı Belediyesinden geldi. Torbalı Belediyesi, "ekonomiye kan, doğaya can" adıyla meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki oda başkanları ve muhtarlarla görüştü. Kampanya kısa sürede ilgi gördü. "Ekonomiye kan, doğaya can" programı çerçevesinde, dövizini bozduran vatandaşlara bir zeytin fidanı yada Türk bayrağı hediye edileceği kaydedildi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türk lirasına karşı bir operasyon yapıldığını, bundaki asıl amacın ekonomide hasar oluşturmak olduğunu belirtti. Görmez, "15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterilen reaksiyon, Türk Milletinin birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan en taze örnek olarak tarih sayfalarında yerini aldı. Bundan 5 ay önce vatanın selameti ve geleceği için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanlara inin" çağrısına uyarak kendini tankın önüne atmakta tereddüt etmeyen halkımız şimdi başka bir destana imza atıyor. Vefakar Türk halkı cansiperane biçimde ülke ekonomisine de omuz veriyor. Dolar ve Euro kurundaki artış karşısında da 15 Temmuz'da uyanan ve doruğa çıkan milli birlik ruhunu sergiliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "yastık altınızdaki dolarları bozdurup Türk Lirasına çevirin" çağrısı üzerine harekete geçen halkımız, adeta yeni bir 15 Temmuz destanına imza atıyor. Torbalı Belediyesi olarak bizlerin de ülkemizin her yerinden büyük destek gören bu çağrıya kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. Bizler de ilçe sathında "Ekonomiye kan, doğaya can" adı altında bir kampanya düzenliyoruz. Bu kampanyamız kapsamında miktarı ne olursa oldun dolarını bozdurup Türk lirasına çeviren ve bunun makbuzunu bize getiren vatandaşlarımıza ücretsiz olarak zeytin fidanı yada Türk bayrağı dağıtıyoruz" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.