Tozkoparan 3. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Tozkoparan 3. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Tozkoparan 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Tozkoparan 3. Bölümünü pazar günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Tozkoparan, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Tozkoparan 3.Bölüm yeni fragman izle…

tozkoparan-3-bolum-fragmani

Tozkoparan 3. Bölüm İzle

Çocuk oyunculara, ünlü oyuncularda eşlik ediyor.

Yunus Emre dizisinde Yunus Emre karakteri ile gündeme gelen Yusuf Gökhan Atalay; projede eski bir kemankeşi canlandırıyor. Mete’nin annesini ekranların sevilen yüzü Burcu Altın, okul müdürü olan babasını ise ünlü yıldız Burak Kut oynuyor.

Tozkoparan İskender günümüzde tekrar hayat buluyor

916 yılında gelmiş geçmiş en uzun menzilli oku atarak Osmanlı kayıtlarına giren ve bu güne kadar rekoru kırılamayan kemankeş Tozkoparan İskender de bu projenin sürprizleri arasında yer alıyor.

Heyecan Dolu Okçuluk Müsabakaları İçin Hazır Olun!

Hayal dünyasında kendisini şahbaz okçu Tozkoparan olarak hayal eden Mete Sağlam, rahatsızlığı ve annesinin korumacı tavırlarından dolayı bugüne kadar okçuluk yapamamıştır. Mete taşındığı kasabada bu fırsatı yakalayacak ve büyük bir maceranın içine girecek.

Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan, 3.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Tozkoparan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Tozkoparan dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı TRT 1’de...

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.