Tozkoparan 7. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Tozkoparan 7. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Tozkoparan 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Tozkoparan 7. Bölümünü pazar günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Tozkoparan, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Tozkoparan 7.Bölüm yeni fragman izle…

tozkoparan-7-bolum-fragmani

Tozkoparan 7. Bölüm İzle

Mete, düştüğü çukurda sırlarla dolu eski bir harita buluyor.

Mete, düştüğü çukurda sırlarla dolu eski bir harita bulur. Üzerindeki simgelerden yola çıkarak haritanın sırrını çözmeye çalışan Mavi Ay takımını gizemli bir yolculuk beklemektedir.
Sinan, Mete’ye meydan okuyor.

Sinan, Mete’den daha iyi ok attığını ispatlamak için Mete’ye meydan okur ve onu yarışmaya davet eder. Sinan’ın baskıları karşısında Mete, yarışmayı kazanamayacağı düşüncesine kapılır. Mete’nin en büyük destekçileri her zaman olduğu gibi ailesi ve tabii ki, Mavi Ay takımıdır.
Mavi Ay takımı, ellerindeki gizemli haritanın sırrını çözebilecek mi? Sinan ve Mete’nin merakla beklenen yarışında kazanan taraf kim olacak?

Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan, 7.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Tozkoparan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Tozkoparan dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı TRT 1’de...

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.