Travel Turkey’de Van Rüzgarı

Travel Turkey’de Van Rüzgarı

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresine Van standı damgasını vurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresine Van standı damgasını vurdu.

Fuar İzmir'de 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşen ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla düzenlenen fuara Van'dan da katılım oldu. Fuarda, seyahat acenteleri, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri, yat ve kurvaziyer turizmi/marina, uluslararası turizm otoriteleri ve borsaları, kafe ve restoranlar, aktif ve macera turizmi, belediyeler, bankacılık ve sigorta firmaları, kültür turizmi, valilikler, il kültür ve turizm müdürlükleri, dalış okulları, spor turizmi, kalkınma ajansları, havayolları, turizm teknolojisi, turizm birlik ve dernekleri, kafe, bar, otel ekipmanları firmaları, turizm taşımacılığı, turizm medyası, eğitim turizmi, bilgi ve enformasyon teknolojileri, medikal kuruluşlar ve sağlık kuruluşlarının yer aldığı İzmir Travel Turkey Fuarında Van kahvaltısına ve Van kedisine yoğun ilgi gösterildi. Van Valiliğinin öncülüğünde Yüzüncü Yıl Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Edremir, Erciş ve İpekyolu belediyeleri, Van TSO, TÜRSAP, Rehberler Dernek Başkanlığı, sektör temsilcileri, Bak Hele Bak Yusuf Konak Kahvaltı Salonu işletmecisi, savatlı gümüş ve Van kilimi ile katılım sağladıklarını ifade eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ, uluslararası bu fuarların illerin tanıtımı açısından önemli olduğunu söyledi. Van'ın öne çıkan değerlerini hem ülkemiz insanına hem de yabancı ülkelerden gelen katılımcılara tanıtma çabası içersinde olduklarını söyleyen Aktuğ, "Bu konuda bizlere desteğini hiçbir konuda esirgemeyen başta Sayın Valimiz İbrahim Taşyapan Beyefendiye, Van halkı adına sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz. Ayrıca katkıda bulunan ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim" dedi.

Fuarın ilk gününde Van kahvaltısı ve Van kedisi en fazla ilgi görenler arasında yerini alırken, savatlı gümüş ve Van kilimi-halısı ise fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu. Ayrıca dev ekranlarda Van tanıtım yapılırken, Bizim Eller Van Türküleri klibi ise ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Fuardaki Van standını ise gün boyu çok sayıda kişi ziyaret etti.

Travel Turkey’de Van Rüzgarı

Travel Turkey’de Van Rüzgarı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.