Tügiad’da İlk Kadın Şube Başkanı Çukurova’dan Çıktı

Tügiad’da İlk Kadın Şube Başkanı Çukurova’dan Çıktı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi, bir ilke imza atarak, ilk kez bir kadını şube başkanı seçti.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi, bir ilke imza atarak, ilk kez bir kadını şube başkanı seçti. Gül Akyürek, TÜGİAD Çukurova Şubesi'nin geçen hafta yapılan genel kurulunda, oy birliğiyle şube başkanı oldu.

TÜGİAD Çukurova Şubesi Genel Kurulu'nda, tek listeyle gidilen seçimde şube başkanı olan Gül Akyürek, görevi Armağan Öner'den devraldı. Göreve başlamasının ardından önümüzdeki süreçte önemli projelere imza atmak için kolları sıvayan Akyürek, yaptığı açıklamada, TÜGİAD'ın çıtasını yükseltmek için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. Akyürek, "TÜGİAD Çukurova Şubesi olarak dün olduğu Türk genç girişimcisinin bundan sonraki süreçte de önünü açan adımlar atacağız" dedi.

Bugün TÜGİAD'ın Türkiye'nin en önde gelen sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu vurgulayan Akyürek, "Her şeyden önce tek aday olmak benim için büyük bir onurdur. TÜGİAD'ın vizyonu, Türk genç girişimcisinin dünyadaki sesi olmak ve genç girişimcileri dünyaya tanıtmaktır. Biz de Çukurova şube yönetimi olarak bölgemizi temsil etmek ve Türkiye'ye açılan yüzü olmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. TÜGİAD Çukurova olarak önümüzdeki süreçte çok önemli projelere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.