Tüm General Mobile modellerinde büyük indirim!

Tüm General Mobile modellerinde büyük indirim!

General Mobile, 2018 yılını yeni indirimlerle karşılıyor. Her modeli kapsayan bu indirimlerle, eğer yeni bir akıllı telefon alma niyetindeyseniz, aradığınız fırsatı bulmanız muhtemel.

General Mobile, 2018 yılını yeni indirimlerle karşılıyor. General Mobile, 2 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamıyla, 599TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerine Google ile geliştirdiği Android’in en güncel versiyonuna sahip telefonları sunuyor. Her modeli kapsayan bu indirimlerle, eğer yeni bir akıllı telefon alma niyetindeyseniz, aradığınız fırsatı bulmanız muhtemel.

General Mobile modellerinde 300 TL indirim

Kampanya süresince General Mobile’in tüm modellerinde 300 TL indirim geçerli olacak. GM 5 899 TL’den 599 TL’ye, GM 6 1099 TL’den 799 TL’ye, GM 5 Plus ise 1199 TL’den 899 TL’ye indirilen fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunulacak.

Tüketiciler, GSM operatörleri, zincir teknoloji marketleri ve seçkin cep telefonu mağazalarının yanı sıra; General Mobile’ın web sitesi üzerinden online olarak da GM5, GM5 Plus ve GM6’yı indirimli fiyatlarla satın alabilecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.