Türkiye Kamu-sen’den 27. Yaş Kutlaması

Türkiye Kamu-sen’den 27. Yaş Kutlaması

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Genel Başkanları, İl temsilcileri ve şube başkanları ile üyelerin de katıldığı etkinliğimize çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve yöneticisi, yanında MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Gru

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Genel Başkanları, İl temsilcileri ve şube başkanları ile üyelerin de katıldığı etkinliğimize çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve yöneticisi, yanında MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül de katıldı.

“YOL GÖSTERİCİ BİR SENDİKACILIK ANLAYIŞINI BENİMSEDİK”

Gecede Türkiye Kamu-Sen’e emeği geçenler dualarla anıldı. Açılış konuşmasında Türkiye Kamu-Sen’in misyonuna ve önemine dikkat çeken Önder Kahveci, yaptığı açıklamada “Devletimiz ilelebet var olacaktır. Konfederasyonumuz da milli menfaatler doğrultusunda bayrağını dalgalandırmaya devam edecektir.” “ Birkaç mangal yürekli dava adamının, “önce ülkem” diyerek, “dik baş, tok karın, mutlu yarın” düsturu ile çıktığı bu zorlu yolda tam 27 yıl geride kaldı. Hareket noktamız, ahde vefa göstermek, ülkemiz ve ülkümüz uğruna sahip olduğumuz bütün maddi değerleri feda etmekti. Hak olgusunu, yerine getirilen görevlerin ve yüklenilen sorumlulukların bir gereği kabul ettik. Üretici, yol gösterici ve hak ettiğini almasını bilen bir sendikacılık anlayışını benimsedik” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.