Üç Kız Kardeş 33. Bölüm Fragmanı

Üç Kız Kardeş 33. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş 33. Bölümünde neler olacak. Üç Kız Kardeş 33. Bölümünü salı günü KanalD ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

Türkan ve Somer arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Türkan ve Somer’in bu gerilimleri Rüçhan ve Türkan arasında da sorunlara neden olur. Sadık ve Nesrin barışma kararı almışken, Fatih’in düştüğü çaresizlik Kalender ailesini yeni bir çıkmazın içine sokar.

Mustafa ve Derya’nın arkadaşlıkları aşk yolunda ilerlerken, Sevilay’ın Korman ailesinde boy göstermesi Özer’i iyice köşeye sıkıştırır. Sevilay, Özer’e rağmen kararlarının arkasında durur. Rüçhan ise bu konuda daha büyük adımlar atmaya başlar. Mine’ye ulaşamayan Somer, Türkan’la da iplerini koparacak noktaya gelir. Türkan da yaşanılan bu olaylardan sonra bir karar verir. Korman ve Kalender ailesi için Yılbaşı gecesi kutlaması beklenmedik karşılaşmalara neden olur.

Üç Kız Kardeş 33. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş 33. Bölümünü salı günü KanalD ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.