Üç Kız Kardeş 35. Bölüm Fragmanı

Üç Kız Kardeş 35. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş 35. Bölümünde neler olacak. Üç Kız Kardeş 35. Bölümünü salı günü KanalD ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

Türkan’la Mustafa’nın konuşmasını duyan Somer, Mustafa’yla sert bir yüzleşme yaşar. Daha önce Türkan’la karşılaşan Mustafa, babası Özer’e olanları anlatır. Somer, sinirlerine hakim olamaz. Somer ve Özer arasında büyük bir krize neden olan Mustafa, Özer'i zor duruma düşürür. Rüçhan, Somer ve Özer'i izlerken Mustafa'nın Özer'in oğlu olduğunu duyar. Rüçhan her ne kadar bilse de Özer'den duyması büyük hayal kırıklığına neden olur. Sevilay, Türkan'ın tüm sorularına cevap vermek isterken Türkan'ı kandırmadığına ikna etmeye çalışır. Türkan tüm bu olayların içinde kendisini saf gibi görür. Sevilay'ın kendisini kullandığını düşünen Türkan, ortaklığı bitirecek mi? 

Dönüş, verdiği kararın arkasında durur ve Serdar'la tartışır. Nesrin ve Sadık'ın durumu öğrenmesini istemeyen Dönüş, kardeşi için Serdar'a yalvarır. Serdar, Dönüş'ün donör olmasını istemez. Dönüş ise Serdar'ı tehdit eder. Fatih, kızının kurtulması için Dönüş'ten yardım almak zorundadır. Nesrin, Dönüş'ün kararını öğrenince yıkılır. 

Rüçhan ise sunduğu şartlarla, Özer’i iyice köşeye sıkıştırır. Özer, evi terk etmek isterken Rüçhan, karşısına geçer. Özer'i tehdit eden Rüçhan, gerekirse Sevilay'ın karşısına çıkmakla Özer'i tehdit eder. 

Üç Kız Kardeş 35. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş 35. Bölümünü salı günü KanalD ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.