Üç Kız Kardeş 36. Bölüm Fragmanı

Üç Kız Kardeş 36. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş 36. Bölümünde neler olacak. Üç Kız Kardeş 36. Bölümünü salı günü KanalD ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

Somer ve Türkan doktor kontrolünde umut olacak şeyler duyar. Rüçhan ve Sevilay ilk defa yüzleşirler. Nesrin ve Sadık, Dönüş’ün donör olmasını engellemeye kararlıdır. Bu konuyla ilgili Fatih’in doktoruyla görüşmeye karar verirler. Fatih’in kızı ise Almanya’dan Türkiye’ye çoktan yola çıkmıştır. Türkan, Somer’e Sevilay’ın Mustafa’nın annesi olduğunu söylemek zorundadır aldıkları yeni sipariş, Türkan’ı zor bir kararın eşiğine getirir. Özer ve Mustafa arasında buzlar erimişken, Özer oğlu Mustafa’yı kazanmak için büyük bir girişimde bulunur. Rüçhan, Türkan’ı, Sevilay konusunda kontrol edemeyeceğini anlayınca farklı yollardan canını yakmaya girişir. 

Rüçhan, Türkan’ı, Sevilay konusunda kontrol edemeyeceğini anlayınca farklı yollardan canını yakmaya girişir. Sevilay'ın evine giden Rüçhan, Sevilay'ı tehdit ederek ailesinden uzak durması konusunda tehdit eder. Özer ve Mustafa arasında buzlar erimişken, Özer oğlu Mustafa’yı kazanmak için büyük bir girişimde bulunur. Somer, Mustafa'nın evine gönderdiği adamların halini görünce karşılık vermek için harekete geçer. Özer, iki oğlunun bu haline gözyaşlarıyla müdahale eder. 

Nesrin de Rüçhan gibi Türkan'ın Sevilay'la ortaklığını bitirmesini ister. Ancak Türkan fena halde köşeye sıkışacaktır. Rüçhan, Türkan'ın Sevilay'la olan ortaklığını bitirmemesinin ardından Türkan'a resmen savaş açar.

Üç Kız Kardeş 36. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş 36. Bölümünü salı günü KanalD ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.