Üç Kız Kardeş 4.Bölüm Fragmanı izle

Üç Kız Kardeş 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Üç Kız Kardeş 4.Bölümünde neler olacak? Üç Kız Kardeş 4.Bölümünü salı günü Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Türkan’ın hastaneye götürüldüğünü öğrenen Kalender ailesi büyük bir telaşla kızlarının evine giderler. Ama ne Türkan’ı bulabilirler ne de Türkan’ın kurulu bir düzeni kalmıştır. Türkan için endişelenen Kalender ailesi Rüçhan ile karşı karşıya gelir. Somer annesinin Türkan’ı düşürdüğü durumlardan rahatsız olsa da onu bir süre daha bu evliliği sürdürmek zorunda olduklarına ikna etmeye çalışır.

Fatih’in gelişi Kalender ailesini huzursuz etmiştir ve Sadık ile Nesrin’i kızlarını ondan nasıl koruyacakları konusunda karşı karşıya getirir. Derya ve Dönüş içinde sonradan çıkıp gelen Fatih amca merak konusudur. Rüçhan, Mine yüzünden Somer’le savaşırken, Türkan ve ailesini sakin tutmayı başarır. Ancak Mine’nin Somer’e baskıları giderek artar. Türkan’ı ve Somer’i çok zor günler beklemektedir.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Üç Kız Kardeş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.