Üç Kız Kardeş 9.Bölüm Fragmanı izle

Üç Kız Kardeş 9.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Üç Kız Kardeş 9.Bölümünde neler olacak? Üç Kız Kardeş 9.Bölümünü salı günü Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mine ve Nihat’ı hastane odasında birlikte gören Somer’in kafası karışır. Bebeğin kendinden olup olmadığını sorgulamaya başlar. Mine her ne kadar onu ikna etmeye çalışsa da bu ilişki Somer için tamamen bitmiştir. Aşk acısı çeker. Kocasının zeytinlik meselesi yüzünden moral bozukluğu yaşadığını düşünen Türkan, Somer’in yanında olmaya onun keyfini yerine getirmeye çalışır. Birbirlerine iyi gelmektedirler. Türkan bu süreçte her ne kadar Somer için bir yara bandına dönüşse de Kormanların villasında alışık olmadığımız türden manzaraların ortaya çıkmasına da neden olur. Türkan sadece Somer’e değil, ailenin kalan tüm fertlerine de iyi gelmektedir.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü olan 9.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Üç Kız Kardeş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.