Ufak Tefek Cinayetler 11. Bölüm Fragmanı İzle 9 Ocak

Ufak Tefek Cinayetler 11. Bölüm Fragmanı İzle 9 Ocak

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünü salı akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Ufak Tefek Cinayetler, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 11. Bölüm yeni fragman izle…

Ufak Tefek Cinayetler fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Ufak Tefek Cinayetler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

ufak-tefek-cinayetler-11-bolum-fragmani

Ufak Tefek Cinayetler 9. Bölüm Özeti

Oya, Edip ve Serhan arasında savruluyor!

20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip'in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak gibi değil. Merve durmuyor tabii, bu ilişkiye el atıyor. Fakat karşılığı çok fena olacak.

Edip'ten şaşırtan hamleler izleyeceğiz. Entrikayı bir de ondan izleyelim.

Diğer yanda Serhan çok bozuldu tabii. Fakat keskin zekasıyla ipi tuttuğu yerden çözmeye başlıyor işleri. Oya ise bu fırtınada aklını yitirecek gibi. Edip ve Serhan arasında savruluyor. İki zeki adam iki ayrı tarafa estirecek Oya'yı.

Ufak tefek cinayetler, sürprizli ve bol entrikalı yeni bölümüyle, Salı akşamı Star'da.

Ufak Tefek Cinayetler 8. Bölüm Özeti

Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oya'nın Taylan'la; Pelin ise, Serhan'la olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin?

Serhan'ın mı yoksa Taylan'ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor!

Peki bundan sonra ne olacak? Aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oya’yı neler bekliyor? Tüm gücünü kocalarından alan kadınların muhiti Sarmaşık’ta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecek?

Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu’ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşık’tan bir ev seçiyor kendine. İşte başarılı olmak için canla başla çalışan Arzu, eski kocası Mehmet ve onun metresi Burcu’yla komşu mu olacak?

Oya ve Serhan ikilisi dönülmez bir noktaya geldi. Aşıklar bir karar vermek zorunda. Bundan sonra kendilerini kandırmaları mümkün değil. İmkansız ama inkar edilemeyecek denli hakiki bir aşk onlarınki… Bir o kadar da zor. Bu aşk onları da değiştirecek mi, asla yapmam dedikleri şeyleri yapacaklar mı?

Ufak Tefek Cinayetler, gizem ve entrika dolu yeni bölümüyle Star’da!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan, 11. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Ufak Tefek Cinayetler  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.