Ufak Tefek Cinayetler 14. Bölüm Fragmanı İzle

Ufak Tefek Cinayetler 14. Bölüm Fragmanı İzle

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü salı akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Ufak Tefek Cinayetler, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 14. Bölüm yeni fragman izle…

Ufak Tefek Cinayetler fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Ufak Tefek Cinayetler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

ufak-tefek-cinayetler-14-bolum-fragmani

Ufak Tefek Cinayetler 12. Bölüm Özeti

Oya, Serhan'ın aklanması için büyük bir oyun oynuyor

Dört kadın, dört tarafa savruluyor. Pelin, esip gürlemeye başladı. Büyük organizasyonlarla varlığını kanıtlamaya çalışırken, başı beklenmedik bir belaya giriyor.

Arzu'yla Mehmet, kızlarının oyununa geliyorlar. Arzu kıymete bindi, Mehmet peşinde... Bir an olsun ayrılmak istemiyor. Merve filikaya atlayıp gemiyi terk ediyor. Oya ve Serhan arasında ilk kez bir engel yok bu defa. Oya, Serhan'ın aklanması için büyük bir oyun oynuyor. Bu işi doktor Oya Toksöz olarak çözebilecek mi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Ufak Tefek Cinayetler  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.