Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölüm Fragmanı İzle

Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölüm Fragmanı İzle

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünü salı akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Ufak Tefek Cinayetler, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 15. Bölüm yeni fragman izle…

Ufak Tefek Cinayetler fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Ufak Tefek Cinayetler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

ufak-tefek-cinayetler-15-bolum-fragmani

Ufak Tefek Cinayetler 13. Bölüm Özeti

Serhan yaşadıkları neticesinde büyük bir ayma yaşıyor. Oya'ya gidip açıkça konuşuyor; "her şey senin istediğin gibi olsun, yaşayalım bunu!" Ve Oya'nın hayatını kuşatmaya, ayaklarını yerden kesmeye başlıyor.

Merve ise Serhan'ın böyle bir ayrılık yoluna girdiğini anlamamakta ısrar ediyor. Onun gündemi farklı çünkü; gücünü geri kazanacak! Önce Arzu'yla kapışıyor. Sonra sıra Pelin'e geliyor. Pelin ve Merve kılıçlarını açıkça çekiyorlar. Dört kadın bir araya gelip müthiş bir hesaplaşma yaşıyorlar. Diğer tarafta da dört erkek toplanıyor ve ilk defa çok gerçek bir yerden konuşuyorlar. Merve ortalığı aleve vererek giderken hiç anlamadan Oya'nın içindeki canavarı uyandıyor. Oya şimdi düğmeye bastı, mahvedecek onları!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan, 15. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Ufak Tefek Cinayetler  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.