Ufak Tefek Cinayetler 7. Bölüm Fragmanı İzle 5 Aralık

Ufak Tefek Cinayetler 7. Bölüm Fragmanı İzle 5 Aralık

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü salı akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Ufak Tefek Cinayetler, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 7. Bölüm yeni fragman izle…

Ufak Tefek Cinayetler fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Ufak Tefek Cinayetler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

ufak-tefek-cinayetler-7-bolum-fragmani

Ufak Tefek Cinayetler 6. Bölüm Özeti

Oya'nın muhteşem dönüşü...

Yıllardır aralarından su sızmayan kadınlar yoksa dağılıyor mu?

Harekete geçme vakti! Oya geri döndü, yerleşti. Şimdi Sarmaşık'ın kızlar grubuna bombayı atıyor. Yıllardır bozulmayan şer birliğini, bir gecede bozuyor Oya.

Arzu, Merve ve Pelin ayrı taraflara savrulup, düşman oluyorlar birbirlerine. Pelin, Merve kapışması görülmeye değer. İkisi de birbirini Sarmaşık'tan dışlatma peşinde.

Bir de işin içine Burcu girince, hepten karışıyor ortalık! Arzu diğer yanda, nihayet evini elinde tutabilmek için harekete geçiyor. Arzu'yu pasif ve aptal sananlar için şok edici günler başlıyor.

Ufak tefek cinayetler, bütün dengelerin değiştiği, nefessiz izlenecek yeni bölümüyle Salı akşamı Star’da.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü olan, 7. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Ufak Tefek Cinayetler  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.