Ufak Tefek Cinayetler Konusu

Ufak Tefek Cinayetler Konusu

Lise yıllarında birbirine çok yakında olan 4 kadının hikayesinde bu arkadaşlık sonucu en büyük hasarı alan kadının intikamla geri dönüş öyküsünü izleyeceğiz.

Başrollerinde Mert Fırat ve Gökçe Bahadır' ın rol aldığı ufak tefek cinayetler dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Mer Fırat, Serhan karakteriyle Gökçe Bahadır  ise Oya karakteriyle karşımızda. Bunun yanında Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil gibi oyuncular kadroda yer alıyor.

Star Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi salı akşamları saat 20:00 de.

Ufak Tefek Cinayetler fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Ufak Tefek Cinayetler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Mert Fırat (Serhan); 10 Ocak 1981 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Binbir Gece, Kapalı Çarşı, Bir Ömür Yetmez, İntikam, Serçe Sarayı ile son olarak Aşk ve Gurur’un kadrosunda yer almıştır.

Gökçe Bahadır (Doktor Oya); 9 Kasım 1981 İstanbul doğumlu oyuncu Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümü mezunudur. Kariyerine sunuculuk ile başladıktan sonra 2001 yılından bu yana Tatlı Hayat, Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü, Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül ve Adı Efsane gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu 

ufak-tefek-cinayetler.jpg

Lise yıllarında birbirine çok yakında olan 4 kadının hikayesinde bu arkadaşlık sonucu en büyük hasarı alan kadının intikamla geri dönüş öyküsünü izleyeceğiz. Birbirinden farklı dört kadın, dört ayrı güç. Hikayemiz Doktor Oya’nın Sarmaşık’a geri dönüşüyle başlıyor.

Lise arkadaşları olan Arzu, Oya, Pelin ve Merve tekrardan bir araya geliyorlar. Fakat bu birleşme aralarında cinayete kadar uzanan bir hesaplaşmayı başlatıyor. Geçmişin izleri yansıdıkça topraktan eskiler açığa çıkıyor ve sonuç felakete yol açıyor.

Cinayet komiserlerinden Kemal ile yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını aydınlatmak için tanıklarla görüşerek olayın izini sürüyor. Acaba kadınların bu gizli dünyasını aydınlatabilecekler midir?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.