Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları arasında Başrolde Mert Fırat ve Gökçe Bahadır var. Bunun yanında Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil gibi oyuncular kadroda yer alıyor.

Başrollerinde Mert Fırat ve Gökçe Bahadır' ın rol aldığı ufak tefek cinayetler dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Mer Fırat, Serhan karakteriyle Gökçe Bahadır  ise Oya karakteriyle karşımızda. Bunun yanında Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil gibi oyuncular kadroda yer alıyor.

Star Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi salı akşamları saat 20:00 de.

Ufak Tefek Cinayetler fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Ufak Tefek Cinayetler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu Lise yıllarında birbirine çok yakında olan 4 kadının hikayesinde bu arkadaşlık sonucu en büyük hasarı alan kadının intikamla geri dönüş öyküsünü izleyeceğiz. Birbirinden farklı dört kadın, dört ayrı güç. Hikayemiz Doktor Oya’nın Sarmaşık’a geri dönüşüyle başlıyor.

Lise arkadaşları olan Arzu, Oya, Pelin ve Merve tekrardan bir araya geliyorlar. Fakat bu birleşme aralarında cinayete kadar uzanan bir hesaplaşmayı başlatıyor. Geçmişin izleri yansıdıkça topraktan eskiler açığa çıkıyor ve sonuç felakete yol açıyor.

Cinayet komiserlerinden Kemal ile yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını aydınlatmak için tanıklarla görüşerek olayın izini sürüyor. Acaba kadınların bu gizli dünyasını aydınlatabilecekler midir?

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

ufak-tefek-cinayetler.jpg

Mert Fırat (Serhan); 10 Ocak 1981 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Binbir Gece, Kapalı Çarşı, Bir Ömür Yetmez, İntikam, Serçe Sarayı ile son olarak Aşk ve Gurur’un kadrosunda yer almıştır.

Gökçe Bahadır (Doktor Oya); 9 Kasım 1981 İstanbul doğumlu oyuncu Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümü mezunudur. Kariyerine sunuculuk ile başladıktan sonra 2001 yılından bu yana Tatlı Hayat, Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü, Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül ve Adı Efsane gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Aslıhan Gürbüz (Merve);

16 Şubat 1983 Eskişehir/Seyitgazi doğumlu oyuncu Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. 2005 yılında adım attığı profesyonel oyunculuk hayatında Büyük Buluşma, Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, Zeytin Tepesi, Muhteşem Yüzyıl ve Bodrum Masalı gibi projelerde rol almıştır.

Bade İşçil (Pelin);

8 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu oyuncu Yeditepe Üniversitesi Moda ve Desen Tasarımı mezunudur. 2007 yılında Birol Güven’in yazıp yönettiği Metropol Cafe dizisi ile profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Akabinde ise Ezel, Kuzey Güney ve Eski Sevgili gibi projelerde rol almıştır.

Tülin Özen (Arzu);

24 Aralık 1979 Artvin doğumlu oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2004 yılında profesyonel oyunculuk hayatına adım atan başarılı oyuncu daha önceden Aynalar, Beyaz Gelincik, Kapalı Çarşı, Bizim Yenge, Üskidar’a Giderken, Aldırma Gönül, Muhteşem Yüzyıl, Aşk ve Gurur ile Masum gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Tansu Biçer (Kemal);

1 Ocak 1978 Ankara doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Daha önceden Herşey Yolunda, Hırsız Polis, Canım Ailem, Kapalı Çarşı, Muhteşem Yüzyıl, Şubat, Cinayet, Analar ve Anneler, Beş Kardeş ve son olarak Ölene Kadar’ın kadrosunda yer almıştır.

Hayal Köseoğlu (Derya);

26 Mayıs 1992 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. 2008 yılında Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Beren Saat’in başrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu ile profesyonel oyunculuk hayatına adım attıktan sonra Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir ve İstanbullu Gelin’in kadrosunda yer almıştır.

Selim Bayraktar (Edip);

1 Ocak 1975 Kerkük doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Köprü, Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl, Gecenin Kraliçesi ve Çoban Yıldızı gibi projelerde yer almıştır.

Yıldıray Şahinler (Mehmet);

7 Şubat 1966 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Gülşen Abi, Anne Babamla Evlensene, Elveda Rumeli, Avrupa Yakası, Kayıp, İntikam, Hayat Yolunda, Ulan İstanbul ve İçerde gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Ferit Aktuğ (Taylan);

17 Kasım 1978 Adana doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu daha önceden Koçum Benim, Büyük Buluşma, Kavak Yelleri, Yamak Ahmet, Aramızda Kalsın ve Kördüğüm’ün kadrosunda yer almıştır.

Derya Beşerler (Esra);

1 Ocak 1987 İstanbul doğumlu oyuncu Yeditepe Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Daha önceden Canım Ailem, Bir Çocuk Sevdim, Aşk Emek İster, Gurbette Aşk ve son olarak Gecenin Kraliçesi’nde rol almıştır.

Duygu Sarışın (Burcu);

24 Kasım 1987 İzmir doğumlu oyuncu tiyatro eğitimi almıştır. Daha önceden Cennetin Sırları, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler ve son olarak da İçerde’nin kadrosunda yer almıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.