Vakıa Suresinden Sonra Hangi Dua Okunur, Vakıa Suresi Duası Nasıl Yapılır

Vakıa Suresinden Sonra Hangi Dua Okunur, Vakıa Suresi Duası Nasıl Yapılır

Fakirlikten kurtulmak isteyenler, yoksulluktan bıkanlar, rızık, bolluk ve bereket isteyen kişiler vakıa suresini okumaya devam edebilir. Peki Vakıa Suresinden Sonra Hangi Dua Okunur, Vakıa Suresi Duası Nasıl Yapılır?

Vakıa Suresi, Peygamberimiz tarafından önerilen şifalı dualar arasındadır. "Zenginlik duası" olarak da bilinen bu sure, maddi sıkıntılardan kurtulmak isteyenler için önemlidir. Borçlarını hızla ödemek veya maddi rahatlık elde etmek isteyenler için de etkili bir okuma olarak kabul edilir. Aynı zamanda, bolluk ve bereket arzulayanlar için ev ve iş yerlerinde düzenli olarak okunması tavsiye edilir. Vakıa Suresi duasının etkilerinden yararlanmak isteyenler için Türkçe ve Arapça okunuşlarını birlikte inceleyelim.

Vakıa Suresinden Sonra Okunacak Dua

vakia-duasi.jpeg

vakia-suresinden-sonra-okunacak-dua.jpg

BİSMİLLÂHİRRAHMÂNİRRÂHİM

Allahümme inni es’elüke bi meagidil ızzi min arşike ve münteher rahmeti min kitâbike. Ve bismikel a'zami Ve bi cemiy’ı esmaikel hüsna ve bi kelimâtiket tâmmâtil mübârakâtilleti lâ tücâvizühünne birrün ve lâ fâcirün. En tusalliye alâ seyyidina Muhammedin ve en terzükani ılmen nâfian ve rızkan vâsian halâlen tayyiben min ğayri keddin. Yâ ğâliben ğayra mağlûbin ğallibni alâ a’dâiy Yâ vâsial mağfirati Iğfir lenâ ya rezzakus-sekaleyni ürzükna. Allahümme in kâne rızki fis semai fe enzilhü ve in kâne fil erdi fe ahrichü ve in kâne beıyden fe karribhü ve in kane asiyren fe yessirhü ve in kane galilen fe kessirhü ve in kane kesiyran fe bârik li fıyh. Allahümme mec’al li yedel ulyâ ve lâ tec’alli yedes süfla.Yâ fettahu Ya Razzaku Yâ aliymü iftah lenâ ve ente hayrul fatihıyne verzukna ve ente hayrur razıkıyn. Allahümme in küntü fi ümmül kitabi şakıyyen mahrûmen ve mükteran aleyye rızki femhu min ümmil kitâbi şekaveti ve hirmani ve iktirari rızki. Vektübni seıyden merzûkan müveffegan bil hayrât. İnneke gariybün müciybüd deavât.Bi rahmetike ya erhamerrahimin

VAKIA DUASININ MANASI  

Ey Allah’ım! bütün mübarek kelimelerin ile Esma-i Hüsna’nın güzel isimlerinin hepsi ile ismi Azam avası ile kitabındaki rahmetinin sonsuzluğu ile arş-u alanın izzet ve şerefi ile sana yalvarırım. Bunların hürmetine senden isterim. Efendimiz üzerine salat-ı selam eyle ve bunların yüzü suyu hürmetine, beni güzelinden, helalinden noksansız, geniş, bol rızık ile ve menfeatli ilim ile rızıklandır.

Ey her şeye galip olan Allah’ım! Beni düşmanlarımın üzerine galip eyle.

Ey rahmeti bol olan Allah’ım! Bizi mağfiret eyle, ins ve cinin rezzağı rızıklandırıcı olan Allah’ım! Bizi rızıklandır.

Ey Allah’ım! Rızkım semada ise indiriver. Toprak altında ise çıkarıver. Uzak ise yakınlaştırıver. Az ise çoğaltıver. Çok ise bereketli kıl.

Ey Allah’ım! Beni daima cömertçe veren ellerden kılda dilenen ellerden yapma dilendirme.

Ey Fettah, Rezzak, Alim olan Allah’ım! Bize hayır kapılarını aç. Bütün mahlukatı rızıklandırdığın gibi bizi de rızıklandır.

Ey Allah’ım! Eğer ismim Kitap’da maddi ve manevi rızıkdan mahrum olan şakiler listesinde ise ismimi siliver de saidler yani Cennetlikler listesine bütün hayırlar ile muvaffak olan rızıklanmışların listesine kaydeyleyiver. Sen dualara icabet edensin. Bizim dualarımızıda kabul eyle Ya Rabbi.

Her Türlü Maddi Sıkıntılar İçin 41 Günde 41 Vakıa Suresi (Her Gün 1 Artırarak)

Çok denenmiş fayda görmüş bir dua tertibidir. Her türlü maddi sıkıntı,rızık sıkıntısı,borçların ödenmesi,bereket,işsizlik,alım satım için. Her türlü hayırlı dilek için.

Abdest alıp niyet ederek başlıyorsunuz;
İlk Gün: 1 Vakıa süresi okuyoruz.
ikinci Gün: 2 Vakıa süresi
Üçüncü Gün: 3 Vakıa süresi
Dördüncü Gün: 4 Vakıa  süresi
Bu şekilde her gün 1 artıraka 41 gün devam edilir.
41'nci gün  41 Vakıa süresi okuduktan sonra 2 rekat namaz kılıp ardından,100 istiğfar okur,1 salaten tüncina duası okuyup duamızı  edelim rabbimizden niyaz  edelim.. İnşallah hayırlı dileklerimiz kabul olur. Her türlü borç ve rızık sıkıntısından kurtuluruz.

Vakıa Suresi Faydaları ve Sırrı "Bereket ve Zenginlik İçin"

* Her gün 41 defa okuyanın her arzusu olur. Fakirlikten kurtulur. Kazancı bereketlenir.
* Her gece Vakıa Suresi okuyan kişi fakirlik görmez. Gündüzleri okuyanıda ALLAH kimseye muhtaç etmez.
* Vakıa Suresi zenginlerin suresidir.
* Vakıa Suresi ölen biri için okunursa azabı hafifler. Hasta üzerine okunursa şifa bulur. Ölüm anındaki birine okunursa imanlı göçmesine vesile olur. Azrail as. o kişiye yumuşak davranır.
* Hergün sabah, akşam okuyan kişi hayatı boyunca tehlike görmez. Açlık ve susuzluk çekmez.
* İkindi namazından sonra 14 defa okuyanın rızkı artar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.