Vali’den Öğrencilere Tavsiye: Başarı Ve Sorumluluğu Paylaşın

Vali’den Öğrencilere Tavsiye: Başarı Ve Sorumluluğu Paylaşın

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü Halil Kurt ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir'e, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger eşlik etti.

Okul ve öğrenciler hakkında bilgiler alan Vali Ahmet Hamdi Nayir ilk olarak kumanda atölyesi ile PLC atölyesini inceledi. 11. Sınıf öğrencilerinin makine dersine giren Vali Nayir öğrencilerle sohbet ederek ders durumlarını sordu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir daha sonra 9. sınıf öğrencilerinin biyoloji dersine girdi. Öğrencilere dersleri hakkında sorular soran Vali Ahmet Hamdi Nayir gençlere nasihat vermeyi de ihmal etmedi. Temeli sağlam dostlukların okul sıralarında atılacağını ifade eden Vali Nayir, "İleride belli bir yerlere geldiğinizde yine bu arkadaşlarınızla, öğretmenlerinizle görüşeceksiniz. En saf, en temiz dostluklar bu çağlarda kurduğunuz dostluklar. Bu zamanlarınızın kıymetini bilin" dedi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir'in öğrencilerle sohbeti esnasında 9. sınıf öğrencisi İbrahim Yılmaz, zil çaldığında kapıyı açmak isteyen çocukların kimin geldiğini görmeleri için tasarladığı "Percop" adını verdiği icadını gösterdi. Percop'u test eden Vali Nayir, İbrahim'i tebrik ederek çalışmalarında başarı diledi.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Nayir hepsiyle tek tek tanışarak taleplerini dinledi. Vali Nayir burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Eğitim her konuyla bağlantılı bir konu olarak her toplumun, her ferdin önem verdiği bir konu. Eğitimin vazgeçilmezi de öğretmenlerimiz. Gücümüz yettiğince okullarımızı gezecek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle tanışacağız. Ferdi başarıların, ferdi gayretlerin olduğu dünyadan ekip başarılarının olduğu bir dünyaya geçiş var. Başarıyı da, sorumluluğu da paylaşmak lazım. Eğer bir başarı isteniyorsa bu aile havası muhafaza edilmeli. Görevlerimiz ve çocuklarımız bize birer emanet." (EFE)

Vali’den Öğrencilere Tavsiye: Başarı Ve Sorumluluğu Paylaşın

Vali’den Öğrencilere Tavsiye: Başarı Ve Sorumluluğu Paylaşın

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.