Vatanım Sensin 39.Bölüm  Fragmanı İzle 28 Aralık

Vatanım Sensin 39.Bölüm Fragmanı İzle 28 Aralık

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünü perşembe Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Vatanım Sensin, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi 39. Bölüm yeni fragman izle…

Vatanım Sensin Konusu

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin ; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların,  her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu... 

Vatanım Sensin Oyuncuları

Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Okan Yalabık (Charles), Celile Toyon (Hasibe), Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Genco Özak (Mehmet), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı), Levent Can (Filipos), Berker Güven (Aleksi).

Vatanım Sensin 36. Bölüm Özeti

Kızı uğruna Dağıstanlı’yı namlunun ucuna koyan Cevdet’i ve çiftlikteki herkesi Hilal’le ilgili bir sürpriz beklemektedir.

Ölümden dönen Hilal kendini başka bir tehlikenin içinde bulmuştur. Ancak Azize başta olmak üzere hiç kimse Hilal’den vazgeçmeyecek, Hilal’in kurtuluşu ise yeni bir felaketleri beraberinde getirecektir.

Bu sırada, Taşköprü’nün geri alınması için Ruslardan gelecek silahları kullanmaya karar veren Ankara’nın planı, Filippos’un gizlice yürüttüğü bir operasyonla son anda sekteye uğrar. Şimdi Cevdet'in, Dağıstanlı yeni bir deliliğe kalkışmadan önce, Filippos’un elindeki kozu ortaya çıkarması ve bu komployu bozması gerekmektedir.

Hilal'i kurtarmaya çalışan Cevdet'i büyük bir sürpriz bekliyor; Taşköprü'yü kurtarma planları Cevdet ile Dağıstanlı'yı karşı karşıya getiriyor! Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle 7 Aralık Perşembe 20.00'de!

Vatanım Sensin 37. Bölüm Özeti

Dağıstanlı, Yunanları püskürtmek için hazır bekliyor! Seher'in hedefi Cevdet oluyor!

Filippos, vatan hainlerini öldüreceğini Cevdet'e söyleyerek Yunan ordusunu harekete geçmek üzere ileri sürer. Yunan'ın geldiğini duyan Dağıstanlı, onları püskürtmek için hazır bekleyecektir. Dağıstanlı ile aynı safta çarpışacağını belirten Tevfik, vatan için ölmeye hazır olduğunu söyler.

Türkler arasında çıkan isyanı durdurmak için Cevdet'in Dağıstanlı'nın yardımına ihtiyacı vardır.

Leon, bu haksız savaşı durdurmak için her şeyini ortaya koymaya hazırdır. Hilal, Leon'un bu hareketini onaylamasada engel olamayacaktır.

Kerim'in ölümünden sonra Seher, hedefine Cevdet'i alır.  Cevdet, annesinin ve kızlarının gözleri önünde Seher'in silahından çıkan kurşunla ölecek mi?

Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Vatanım Senisn Dizisinde Kim Kimdir?

Halit Ergenç-Cevdet

Vatan, Sevr Antlaşması denen cenderede; millet eşi benzeri görülmemiş bir zulmün penceresinde… Ölümün kıyısından dönen Miralay Cevdet şimdi yeniden ayağa kalkmak zorunda. Hem istiklal mücadelesi için hem de ailesini bir arada tutmak için.

Bergüzar Korel-Azize

Savaş yeri gelir insanı, ailesi ile vatanı arasında bırakır. Azize, İzmir işgal edildikten ve  Cevdet geri döndükten sonra bu sınavdan geçtiğini zannediyor. Gerçek imtihanla asıl bundan sonra karşılaşacağını henüz bilmiyor.

Onur Saylak-Tevfik

Aldığı kararlar onu bombalı saldırı yapmaya kadar götürdü; şimdi Anka kuşu misali küllerinden doğmayı denerken geçmişte işlediği suçlar ve günahlar hep ardından gelecek.

Okan Yalabık-Charles Hamilton

İngiltere gizli servisinin Anadolu’daki en değerli ajanı Hamilton görevini aynı soğukkanlılık, pervasızlık ve kurnazlıkla sürdürüyor. Ancak savaş onun için artık kişisel bir mesele.

Celile Toyon-Hasibe

Binbaşı Cevdet'in annesi Hasibe, haram yemez, doğru, iffetli, istikametli bir Osmanlı kadınıdır. Torunlarının sivri dilinden nasibini aldığı ancak dizinde ağladığı, gölgesinde nefeslendiği köklü, asil bir çınar olurken gelini Azize'nin de yol göstereni, feneri olmuştur adeta. 

Fatih Artman-Yüzbaşı Yakup

Filipos’un  gelişiyle iyiden iyiye cehenneme dönen İzmir’de  hareket etmek zorlaştıkça, Cevdet’in kader  ortağı, sağ kolu ve en güvenilir silah arkadaşı Yakup’un da kimliğini saklamak için daha çok uğraşması gerekecektir. Cevdet’le omuz omuza giriştiği İstiklal mücadelesinde silahlar ve gizli mesajlardan çok daha farklı sorumluluklar da yüklenecektir.

Boran Kuzum-Leon

Savaş bugüne dek pek çok yemini bozmuştur. Leon bir daha giymemeye yemin ettiği üniformasını tekrar giydiğinde vatan, ihanet ve aşk kelimeleri onun için yepyeni anlamlar kazanacaktır.

Pınar Deniz-Yıldız

Şarlar ne olursa olsun hayallerinin peşinden koşmayı sürdüren Yıldız bir yol ayrımında. Ya düşlediği hayata ulaşmanın bir yolunu bulacak ya da hayalleri savaşın ağırlığı altında ezilip gidicek.

Miray Daner-Hilal

Bir millet dünya tarihinden silinmeye çalışılırken, Hilal canla başla direnmeye devam eder. Savaşın en karanlık ve en zorlu dönemeçlerinde vatanı kadar aşkını ve kalemini de korumak zorunda kalacaktır.

Ufuk Bayraktar-Dağıstanlı

Kızanlarıyla Yunan Ordusu'na kök söktürürken, kahramanlıkları dilden dile anlatılan gözüpek bir efe. Kuvvayi Seyyare’nin en güçlü komutanı… Sertliği ve pervasızlığıyla sadece düşmanını değil dostunu bile  ürkütür. Cesareti, inadı ve kibri kurtuluşa giden yolda kaderine yön verecektir.

Levent Can-Filipos

Leon’un dayısı. Aleksi'nin babası. Yeni İzmir Yüksek Komiseri Korgeneral Filipos. İzmir’in daha önce görmediği kadar acımasız bir askerdir. Her daim yedek bir planı olan ve bunları nadiren paylaşan Filipos, Ankara’yı ele geçiren Komutan olarak tarihe geçme hayali kurmaktadır ve küçümsediği Vasili’nin duygusallıktan kaynaklanan hatalarını tekrarlamamaya yeminlidir. Ancak Savaş herkesi olduğu gibi onu da er geç 

Şükran Ovalı-Seher

Rahmetli babasının Dağıstanlı’ya emanet ettiği, çekici ancak tekinsizliği hemen fark edilen bir kadındır. Kurnazlığını ve kadınlığını kullanarak aklındakini yaptırmaktan çekinmez. Dağıstanlı’ya yakın duran her kadın ya da ailesine zarar verecek her adam onun düşmanlığını kazanma talihsizliğini yaşayacaktır.

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü olan, 39. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Vatanım Sensin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Vatanım Sensin dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.