Ver Elini Aşk 7.Bölüm Fragmanı 19 Ekim

Ver Elini Aşk 7.Bölüm Fragmanı 19 Ekim

Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü perşembe akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Ver Elini Aşk, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Ver Elini Aşk dizisi 7. Bölüm yeni fragman izle…

Ver Elini Aşk Dizisi Konusu

Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 aylık kızıyla birlikte İstanbul’da yaşamakta, bir menkul kıymetler şirketinde borsa brokerlığı yaparak geçimini sağlamaktadır. Bebeğine bakan bakıcı kaçınca Kaan, Ayperi isimli bir köylü kızını dadı olarak işe alır. Kaan'ın sadece cahil bir köylü kızı sandığı Ayperi, onun yozlaşmış hayatına bomba gibi düşer. Kaan son derece çapkın ve sorumsuz bir metropol bekarı, Ayperi ise dediğim dedik bir Antepli köylü kızı olduğu için ikisi sürekli kavga etmeye başlarlar.

Ama birbirlerinden hiç haz etmeyen bu iki inatçı keçinin bilmedikleri bir şey vardır. Kaderleri bundan kırk küsur yıl önce Kıbrıs Savaşı'nda yazılmıştır. Ayperi'nin dedesi Asım Onbaşı, Kaan'ın dedesi Emin Ağa'nın hayatını kurtarmak için bir kurşunun önüne atlamış, Emin Ağa’ya büyük bir vicdan borcu yüklemiştir. Kaan’ın Antepli bir Ağa olan dedesi, Asım Ağa’nın torununu kendi torununa almaya ant içmiştir. Dedeleri onların nasibini kertmiştir lakin bizimkiler kanlarıyla canlarıyla bu nasibe karşı dururlar. Ama ikisinin de karşı duramadığı tek bir şey vardır. Kaan’ın tatlı mı tatlı, dokuz aylık kızı Su Ellen.

 

Ver Elini Aşk Dizisi Oyuncuları

Sevda Erginci (Ayperi), Ali İl (Kaan), Gülsün Sare Fil (Sue), Köksal Engür (Emin), Asuman Dabak (Mine), Hakan Pişkin (Fedai), Ceren Koç (Lalin), Büşra Çam (Kiraz), Mesut Yılmaz (Mesut), Gamze Demirbilek (Ayten), Duygu Karaca (Simten), Gökay Müftüoğlu (Oğuz), Burcu Günay (Fulya), Nihal Menzil (Nazmiye), Metin Keçeci (Selo), Toygun Ateş (Asım Dede), Nazan Ayas (Lütfiye)

Ver Elini Aşk Dizisi 6.Bölüm Özeti

Kaan, Ayperi'den boşanmamak için inat ediyor! Sue’nun ilk defa “baba” demesiyle dünyalar Kaan’ın olur. Hayatının en mutlu anını yaşayan baba-kızın mutluluğu, Kaan’ın bulutların üzerinden inip gerçeğe dönmesiyle yarım kalır. Çünkü, ortada Kaan’a kurulmuş büyük bir tuzak vardır ve Kaan, şirketin hesabından kendi hesabına 500 bin dolar geçirmediğini kanıtlamak zorundadır. Zamanla yarışan Kaan’ın yardımına Lalin, Mesut ve Oğuz yetişir. 

Dörtlü bu işi çözmeye çalışırken, Ayperi’nin ise daha büyük derdi vardır. Kaan’la imam nikahıyla evlenen Ayperi, Kaan’ın onu boşamasını ister. Ayperi’nin bu isteği, başı belada olan Kaan’ı çıldırtır ve iş inada biner. Ayperi Sue bebeğe diş buğdayı yapmak için kolları sıvar…Bu sırada Emin Ağa’nın kapısına dayanan beklenmedik misafirler herkes için büyük bir sürpriz olur.

Ayperi, Kaan’ın onu boşamasını ister. Ayperi’nin bu isteği, başı belada olan Kaan’ı çıldırtır ve iş inada biner.

 

Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 7. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Ver Elini Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ver Elini Aşk dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.