Vizyondaki Filmler

Vizyondaki Filmler

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit Bilimkurgu, Aksiyon Yönetmenliğini F. Gary Gray’in yaptığı ve başrollerini Tessa Thompson, Chris Hemsworth,Liam Neeson’ın üstlendiği Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit filmi,dünyayı kötülüklerden arındırmaya

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit
Bilimkurgu, Aksiyon
Yönetmenliğini F. Gary Gray’in yaptığı ve başrollerini Tessa Thompson, Chris Hemsworth,Liam Neeson’ın üstlendiği Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit filmi,dünyayı kötülüklerden arındırmaya çalışan ekibin, bu güne kadar karşılarına çıkan en büyük tehdit olan köstebeği ortaya çıkarmak için kurdukları takımla birlikte verdikleri mücadeleyi konu ediyor.
Cinnet
Korku
Yönetmenliğini Aytekin Birkon’un yaptığı, başrollerini Yeliz Akkaya, Emre Başer, Ufuk Kaplan’ın paylaştığı Cinnet, çok sevdiği kocasının öldüren ancak olaya dair hiçbir şey hatırlamayan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.
Kahraman Tavuk Uzayda
Animasyon
Yönetmenliğini Alex Orrelle ve Eduardo Schuldt’ın yaptığı, başrollerini Omar Chaparro, Jessica Cediel, Cristian de la Fuente’in üstlendiği Kahraman Tavuk Uzayda, gezegeni ve sevdiklerini uzaylılardan kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Condorito’nun hikayesini konu ediyor.
Rocketman
Biyografik, Müzikal
Yönetmenliğini Dexter Fletcher’ın yaptığı, başrollerini Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden’ın üstlendiği Rocketman, müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John’un Royal Müzik Akademisi’nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanması ve söz yazarı Bernie Taupin ile olan işbirliği sürecini konu alıyor.
Hayalimdeki Köy
Komedi
Yönetmenliğini Cüneyt Faruk Arkın’ın yaptığı, başrollerini Eşref Kolçak, Nuri Alço, Hacı Ali Konuk’un paylaştığı Hayalimdeki Köy, yıllar önce ayrıldığı köyüne geri dönen bir adamın hikayesini konu ediyor.
Anna
Aksiyon, Gerilim
Yönetmenliğini Luc Besson’ın yaptığı, başrollerini Sasha Luss, Helen Mirren ve Luke Evans’ın üstlendiği Anna, işinde oldukça başarılı olan suikastçı bir kadının hikayesini konu ediyor.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.