Vurgun 4.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

Vurgun 4.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

Vurgun 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Vurgun dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Vurgun dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü çarşamba akşamları fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Vurgun dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Vurgun , yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Vurgun dizisi 4. Bölüm yeni fragman izle…

vurgun-4-bolum-fragmani

Vurgun 4. Bölüm İzle

Vurgun dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü çarşamba akşamları fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Reyhan Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya’ya gider. İyice sıkışan Asya sırrıyla beraber Kemal’in hayatına girmeyi kabul edecek midir? Kemal ilk defa oğluyla bir bağ kurmaya başlarken bu durum Vedat’ı fazlasıyla gerer ve Reyhan’la karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Öte yandan Vedat ve Kemal’in arasındaki savaşın ilk adımları atılır.

Vedat yanık fabrikanın satışını gerçekleştirmek ister. Acaba Vedat’ın kurguladığı plan işleyecek, her şeyini kaybeden Kemal babasından kalan yanık fabrikayı da kaybedecek midir? Kemal ve Vedat’ın girdiği bu savaş tüm ilişkileri geri dönülmez bir yola sürükleyecektir.

Vurgun dizisinin yeni bölümü olan, 4. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Vurgun Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Vurgun dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 40:00 de Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.