Yakutiye Kaymakamı Helvacı’dan, Asp İl Müdürlüğüne Ziyaret

Yakutiye Kaymakamı Helvacı’dan, Asp İl Müdürlüğüne Ziyaret

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Helvacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Cemil İlbaş'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Helvacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Cemil İlbaş'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün önemli çalışma alanları bulunduğunu belirten Helvacı, Cemil İlbaş'a yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakamlık olarak engellilerle ilgili önemli projeleri olduğunu belirten Helvacı, " Sosyal Yardımlaşma Vakfı, ile birlikte "Birlikte Engelsiz Yarınlara" Projesi kapsamında çeşitli nedenlerle eğitim alamayan engelli kızların rehabilitasyonu için özel bir merkez kurduk. Ev ortamına uygun olarak dizayn edilen Engelsiz Yaşam Merkezinde okuma ve yazma, kişisel bakım, resim, bilgisayar, boyama ve hediyelik eşya yapma gibi eğitimler alan engelli kızlarımızı rehabilite ediyoruz" dedi.

Yakutiye Kaymakamlığı'nın örnek projesi

Helvacı, projeyle bedensel ve zihinsel engelli bireylerin topluma kazandırılacağını belirterek, şunları söyledi:

"Engelli gençlerin topluma entegrasyonu için merkez kurarak, onların hem kişisel gelişimine hem de hayallerini gerçekleştirmelerine katkı sunduk. Onları birey olarak tanımaya ve içlerindeki potansiyeli ortaya çıkarmaya yönelik bir yaşam tarzı sunmayı hedefledik. Kaymakamlık olarak bizden önce görev yapan ve sosyal hizmet alanında başarılı çalışmalar yapan Kaymakamımız Sayın Ahmet Kantarcı'nın çalışmalarını devam ettiriyoruz"

İlbaş, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yakutiye Kaymakamlığının engelliler konusunda yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade etti.

Tüm kurumların aynı duyarlılığı göstermesiyle sorunların aşılacağını belirten İlbaş, Kaymakamlıkla koordinasyon içerisinde olacaklarını söyledi.

İlbaş, ayrıca Kaymakam Helvacı'ya kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.