Yalova Samanlı Köyü

Yalova Samanlı Köyü

Samanlı Köyü haberleri, Yalova Samanlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Samanlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yalova Köyleri Arasında yer alan Samanlı Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Yalova Samanlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Samanlı köyü son dakika gelişmeleri, Samanlı köyüne özgü yemekler, Yalova Samanlı köyünün tarihi, Samanlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Samanlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Samanlı, Yalova ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara  bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Samanlı Köyü Resimleri ve Samanlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yalova Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Samanlı Yalova Arası Kaç Km? Yalova Hava Durumu? Yalova Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yalovalı  iseniz Yalova Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Yalovalı Ünlüler arasında Yalova Samanlı Köyünde doğan biri var mı? Yalova  Doğumlu Ünlüler Kimler?

SAMANLI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Samanlı, Yalova ilinin Merkez ilçesine iline bağlı bir köy. Köy, kurulduğundan beri aynı adı taşımaktadır.

Köy, Yalova il merkezine 5 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.