Yeni Gelin 31. Bölüm Fragmanı İzle 30 Aralık

Yeni Gelin 31. Bölüm Fragmanı İzle 30 Aralık

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünü cumartesi akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeni Gelin, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Yeni Gelin 31. Bölüm yeni fragman izle

Yeni Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Yeni Gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Show Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan yeni gelin dizisi cumartesi akşamları saat 20:00 de.

Yeni Gelin Dizisi Konusu açısından da istanbul dizilerinden ayrılıyor. Dizi Adana' da geçiyor. Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa.

İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayınvalide Asiye olmak üzere tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içerler.

Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak, geldiği gibi gidecektir. Bunun için kimse elinden geleni ardına koymayacaktır. Fakat Bella, telli duvaklı gelin olmuş, girdiği tüm sınavlardan başarıyla geçmiştir. Ancak Bella'nın gelişiyle hayalleri alt üst olan yalnızca Bozok Aşireti değildir.

Bella'nın gelişi, başka bir düşman cephesi daha açmıştır. Ve bu cephenin kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Düşman Duran aşireti, öyle bir şey yapar ki, bundan sonra kimse hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir.

Bella daha ilk günden Bozok Aşireti’ne bela getirmiş, aşk herşeyin üstesinden gelir diyerek düştüğü yolların nelere sebep olacağını o bile hesap edememiştir. Artık ok yaydan çoktan çıkmıştır. Gerçekten aşk her şeyin üstesinden gelecek mi, Hazar ve Bella ilk sınavlarını verebilecek midir?

yeni-gelin-31-bolum-fragmani

Yeni Gelin Oyuncuları arasında Jessica May dizideki adıyla Bella' yıkısaca tanıyalım.

Yeni Gelin/Bella Öztürk/Jessica May

“Yeni gelin, sevdalı gelin, saf, masum, biçare gelin...”
Türkiye Büyük Elçisi bir babayla, yüksek sosyete bir annenin İspanya’da dünyaya gelmiş biricik kızıdır. Bilgili ve görgülü olmasının yanı sıra aşırı sevecen, cana yakın ama bir o kadar da sakardır. Hayatının aşkının terkesine atlayıp Çukurova’ya kadar gözü kapalı gelmiştir. Konaktaki şer ittifakı gözünü açacak diye beklenirken onun gözleri, aşktan daha bir kör olmuştur. Ona göre herkes özünde iyi insandır. Şer ittifakının başı Möhteber bile... Onun iyiliği, herkesi iyi etmeye yetecek midir?

Yeni Gelin 28.Bölüm Özeti

Korkut Ağa’nın, Kalender’le yaptığı konuşma işe yaramış; Kalender artık bir karar vermesi gerektiğini anlamıştır. Fakat bu, hiç kolay değildir.

Kalender’in hem kendisiyle, hem de hayatıyla yüzleşirken tarafsız olması gerekmektedir. Bu yüzden en dürüst olduğuna inandığı iki kişiden, Bella ve Kamil’den yardım alır.

Onların kurduğu mahkemede kendisini yargılayacak ve bir karara varacaktır. Kumalar, nefeslerini tutmuş, Kalender’in kararını beklemektedir.

Kalender Ağa, kararını açıkladığında herkes şok olur. Bella, son görevini de tamamlamış, Kalender’in karar vermesine yardımcı olmuş artık gitmek üzere yola koyulacaktır.

Bella, herşeyin üzerine sünger çekip yeni bir hayata başlamak için bir dönüş yolculuğu planlarken ortaya çıkan davetsiz misafirler, hem yolculuğun, hem de tüm durumların gidişatını değiştirir. Bella, Hazar’la başbaşa olduğu yeni hayatını düşlerken kendisini yine tam kadro Bozok’ların içinde bulur.

Talihsizlikler, peşlerini bırakmayınca yolculukları da zehir olur. Fakat, tüm bu debdebeye rağmen yolun sonunda herkesi; özellikle Bella ve Hazar’ı rüya gibi geçecek birkaç gün beklemektedir.

Rüyanın kabusa dönmesi için canla başla çalışacak kumalar da tam kadro Bella’nın yanındadır. Bella’nın şansı yaver giderse aylardır hayalini kurduğu güzel günler çok yakındadır.

Yeni Gelin 29. Bölüm Özeti

Her şerde azıcık da olsa var olan hayır, Bozok ailesinin de yüzüne gülecek ve beş yıldızlı bir otelde, dolu dizgin bir tatil geçirmelerine neden olacaktır.

Kalender, bu tatili, Bella’nın kaynanalarıyla arasını düzeltmesini ve Adana’ya dönmesini sağlamak için fırsata dönüştürmek isteyecektir ancak karşısına çıkacak sürprizlerden habersizdir.

Kuşkusuz ki Bozokların başından bir an olsun eksik olmayan musibetler, bu tatilde de yakalarını bırakmayacaktır. Kalender’le Kamil’in karşılaştıkları büyük sürpriz, Bella’nın da başını belaya sokacak ve gittikçe büyüyen bir çığ gibi herkesi etkisi altına almaya başlayacaktır.

Konaktan ve Adana’dan çıktıklarında sudan çıkmış balığa dönen Bozok’lar her şeyi ellerine yüzlerine bulaştıracaklardır. Sadece otelin değil Antalya’nın da altını üstüne getireceklerdir.

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 31. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Yeni Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeni Gelin dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.