Yeni Gelin 35. Bölüm 2.Fragmanı İzle

Yeni Gelin 35. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Yeni Gelin 35. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yeni Gelin Dizisinin 35.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Cumartesi akşamı reytinglerinde üst sıralarda yer alan Show TV nin favori dizilerinden olan Yeni Gelin dizisinde seyircileri bu hafta neler bekliyor?

Yeni Gelin 35. Bölüm Analizi

Bella, Esmeralda’ya daha fazla tahammül edememiş, onu Bozok yöntemleriyle konaktan yollamaya karar vermiştir. Bu uğurda, ceylan ürkekliğindeki Yeni Gelin’imizin içinden adeta bir dişi aslan çıkmış; Esmeralda’yı hem Adana’ya geldiğine, hem de Hazar’a yaklaştığına pişman etmiştir. Bella, evliliğini kurtarmasına kurtarmış ama aynı zamanda holdingin tek kurtuluş planını da alt üst etmiştir. Bu planın alt üst olması, Kalender’in de hayatını alt üst eder. Çünkü Kalender, Möhteber’e mecbur kalmıştır ve şirketi kurtarmak için Möhteber’in teklifine “evet” demek zorunda kalır. Sonunda resmi nikahı Möhteber’e kıyacaktır.

Bella’nın şirket için bir şeyler yapması gerekmektedir. Hem Kalender holding için  kendini feda edecektir, hem de şirketin tek çıkış yolunu kendi elleriyle kapatmıştır. Bu yüzden bunu kendisi telfai edecektir. Bella, müşterileri beklemek yerine onların ayağına gitmeye karar verir ve babası ve kocasıyla bir iş seyahati planlar.

  Hazar, Bella ve Kamil, iş seyahatine çıkmak üzere havalimanına giderken Bozok’lardan alacağı olan Boran Ağa, herkesin planını alt üst eder. Şirin’i kaçırmayı kafasına koymuştur ve planını harekete geçirir. Boran Ağa’nın hamlesi; başta Bella olmak üzere tüm konak halkının üzerine kabus gibi çökecektir.  

Yeni Gelin Dizisinin Genel Hikayesi Nedir?

Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa. İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayınvalide Asiye olmak üzere tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içerler. Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak, geldiği gibi gidecektir. Bunun için kimse elinden geleni ardına koymayacaktır.

Fakat Bella, telli duvaklı gelin olmuş, girdiği tüm sınavlardan başarıyla geçmiştir. Ancak Bella'nın gelişiyle hayalleri alt üst olan yalnızca Bozok Aşireti değildir. Bella'nın gelişi, başka bir düşman cephesi daha açmıştır. Ve bu cephenin kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Düşman Duran aşireti, öyle bir şey yapar ki, bundan sonra kimse hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir. Bella daha ilk günden Bozok Aşireti’ne bela getirmiş, aşk herşeyin üstesinden gelir diyerek düştüğü yolların nelere sebep olacağını o bile hesap edememiştir. Artık ok yaydan çoktan çıkmıştır. Gerçekten aşk her şeyin üstesinden gelecek mi, Hazar ve Bella ilk sınavlarını verebilecek midir?

Yeni Gelin Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Lenan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık,Bahar Süer, Feride Hilal Akın, Onur Baytan, Şilaln Makal

Yeni Gelin Dizisi Hangi Gün, Saat Kaçta, Hangi Kanal Da?

Yeni Gelin dizisi cumartesi akşamı saat 20:00 de Show Tv ekranlarında olacak. Ancak saat 20:00 de dizinin özeti başlamaktadır. Genel de saat 21:00 de yeni bölüm yayınlanmaktadır.

Yeni Gelin Dizisinin 35. Bölümünü HD ve Tek Part Olarak İzle

Yeni Gelin dizisini tek part ve HD olarak cumartesi akşamları saat 20:00 de Show Tv ekranlarından veya http://www.showtv.com.tr/canliyayin adresinden veya Show Tv nin resmi youtube kanalından izleyebilirsiniz. Dizi bittikten sonra yine show tv nin resmi sitesinden Yeni Gelin dizisinin bölümlerini izleyebilirsiniz.

 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar