Yeni Gelin 37. Bölüm Fragmanı İzle

Yeni Gelin 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Yeni Gelin 37. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bozoklar Bella için harekete geçiyor. BÖH (Bozok Özel Harekat) ve DÖH Şirin yerine yanlışlıkla Bella'yı kaçıran Boran Ağa Şirin ve Kalender Ağayı karşısında görünce ne yapacak.

Bella'nın babasının ölüm emrini veren Boran Ağa gerçekten Bella'nın papitosunu öldürtecek mi?

Bella'nın yardımına yine şişeler yetişecek ve çok kafalar kırılacak.

Bella elinde şişeler yine iş başında.

Tüm aşireti toplayan Kalender ağa nasıl bir hamle yapacak?

Tüm bu soruların cevabını cumartesi günü akşam show tv ekranlarından alabilirsiniz.

Bozok’lar için artık ölmek var, dönmek yoktur. Bozok’lar Boran’ın mekanına baskın yaptığında kimsenin aklına gelmeyen olur. Silahlar patladığında herşey için artık çok geçtir.

Bella ve Kamil, Boran’ın adamları tarafından kaçırılmıştır. Boran’ın adamları; Bella’yı Şirin, Kamil’i de sevgilisi zannettiği için önce Kamil’den kurtulmayı planlarlar. Kamil’i öldüreceklerdir. Bozok’larınsa bundan haberi yoktur. Bella ve Kamil’i Portekiz yolunda bilmekte, Şirin’in kaçırıldığını sanıp her yerde Şirin’i aramaktadırlar. Ki bu sırada yanlış anlama silsilesine bir halka daha eklenir. Konak halkı, Kalender’in de kaçırıldığını sanarlar.

Kalender’in oğulları ve kardeşleri bunun üzerine operasyona karar verirler. Baran ve Bozok’lar büyük hazırlıklarla operasyona başlarlar. Fakat Baran, bastıkları mekanda Boran’ı değil, onun kardeşini bulunca yanlış anlama silsilesine nerdeyse en büyük halka eklenir. Baran, başını kurtaramayacağı bir belaya sokmuştur.

Şirin’in konağa dönüşüyle taşlar bir bir yerine oturmuş; Bella ve Kamil’in Boran’ın elinde esir olduğu öğrenilmiştir. Bunun üzerine Bozok’lar; Kalender Ağa öncülüğünde en büyük operasyonlarına girişirler. Bozok’lar için artık ölmek var, dönmek yoktur. Bozok’lar Boran’ın mekanına baskın yaptığında kimsenin aklına gelmeyen olur. Silahlar patladığında herşey için artık çok geçtir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar