Yeni Gelin 44. Bölüm Fragmanı İzle 7 Nisan

Yeni Gelin 44. Bölüm Fragmanı İzle 7 Nisan

Yeni Gelin 44. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan 44.Bölümünde neler olacak? Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünü cumartesi akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan 44.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeni Gelin, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Yeni Gelin 44.Bölüm yeni fragman izle

Yeni Gelin Genel Hikaye | Konusu

Dizi Adana' da geçiyor. Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa.

İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayınvalide Asiye olmak üzere tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içerler.

Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak, geldiği gibi gidecektir. Bunun için kimse elinden geleni ardına koymayacaktır. Fakat Bella, telli duvaklı gelin olmuş, girdiği tüm sınavlardan başarıyla geçmiştir. Ancak Bella'nın gelişiyle hayalleri alt üst olan yalnızca Bozok Aşireti değildir.

Bella'nın gelişi, başka bir düşman cephesi daha açmıştır. Ve bu cephenin kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Düşman Duran aşireti, öyle bir şey yapar ki, bundan sonra kimse hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir.

Bella daha ilk günden Bozok Aşireti’ne bela getirmiş, aşk herşeyin üstesinden gelir diyerek düştüğü yolların nelere sebep olacağını o bile hesap edememiştir. Artık ok yaydan çoktan çıkmıştır. Gerçekten aşk her şeyin üstesinden gelecek mi, Hazar ve Bella ilk sınavlarını verebilecek midir?

yeni-gelin-44-bolum-fragmani

Yeni Gelin 44. Bölüm İzle

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünü cumartesi akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kalender’in, Şirin’i Baran’a verdiğini öğrendiği tanıtımda Baran, Damatlığa Geçiş Sınavı’na giriyor. Şirin’i almaya kararlı olan Baran’ın DGS’yi geçip geçemeyeceği merakla bekleniyor.

Şirin ve Baran, sonunda muradına erdiklerini düşünüyorken genç aşıkların yine hevesleri kursağında kalır. Çünkü Kalender, hiçbir şey hatırlamamaktadır. Yani Kalender’in kararı hükümsüzdür. İki aşık, yine kavuşamamıştır. Kalender, onu bu hale getiren hoşafın failini aramaya başlar. Tabi ki zorlanmaz. Herşey Bozok Konağı’nın entrika sorumlusu Nazgül’ün başının altından çıkmıştır. Kalender, konakta yeni tedbirler uygulamaya başlar.

Bella ve Hazar, konaktaki hengameden fırsat bulduğunda Kalender’le konuşur. Kalender, bu mağduriyeti derhal telafi edecektir. Ve bir çadırkent dolusu işçi ve ailesni konağa getirir. Konağa adeta bir şenlik havası hakim olur. Tüm konak halkı, mağdur insanlara yardım etmek için elinden geleni yapar. Kalender, Baran’ın çadırkent sakinlerine karşı iyi niyetini ve cömertliğini görmekte fakat görmezden gelektedir. Bella ve Hazar’ın ısrarıyla Baran’a bir şans vermeye karar verir.

Tabi bu; şanstan çok ceza niteliğindedir. Baran, DGS’ye (Damatlık Geçiş Sınavı) girecektir. Sınavı başarıyla geçerse, ancak o zaman Şirn’e kavuşacaktır. Baran, bu teklfi gözü kapalı kabul eder. Fakat bu sınav; hiçbir sınava benzememektedir. Baran, nerdeyse kırk katırla, kırk satır arasında seçim yapacak, işkencelerden işkence beğenecektir. Baran, aşkından aldığı güçle bu sınavı geçeceğine emindir. Fakat Kalender’in sınavları ve sürprizleri bitmeyecektir. Bu sınavdan Baran’ın aşkı mı, yoksa Kalender’in inadı mı galip gelecektir?

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 44.Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Yeni Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeni Gelin dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.