Yeni Gelin 56. Bölüm 3.Fragmanı

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan 56. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeni Gelin, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Issız adaya düşen Bozokların hayatta kalmaya çalıştığı macera dolu tanıtım eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekiyor.

Siverekli’nin oyunuyla gözlerini ıssız adada açan Bozokların eğlenceli görüntülerinin ekrana geldiği tanıtımda, bu işten nasıl kurtulacakları merakla bekleniyor.

Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelen yeni sezonunun ilk bölümünde silah arkadaşını kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atan Hazar’ın şehit düştüğünü sanan Bella hastaneye kaldırıldı.

Riskli bir gebelik sürecinin beklediği Bella ile tekerlekli sandalyeye mahkum olan Hazar’ın kavuştuğu anlar izleyenleri de duygulandırdı. Stresten uzakta birkaç gün geçirmek için hep birlikte moral tatiline çıkan Bozoklar, Pamukkale’ye gitti. Fakat Baran’ın kadim düşmanı Siverekli tatili onlara zehir etti. Bozok erkekleri, kadınları endişelendirmemek için bu meseleyi içlerinde çözmeye çalışınca işler iyice karıştı. Bu sırada gelinlerin yokluğunda çocuklara göz kulak olmaya çalışan kaynanalar torunlarını kaybetti. Her yerde torunlarını arayan Kalender, hiçbir ize ulaşamadı. Bozokların hep birlikte yedikleri yemeğin hesabını Siverekli kesti. Bozoklar o son ayranı içmeyecekti.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar