Yeni Gelin Dizisi Oyuncuları

Yeni Gelin Dizisi Oyuncuları

Yeni gelin dizisi oyuncuları arasında ilginç isimler göze çarpıyor. Başrollerinde Tolga Mendi ve Jessica May in oynadığı Yeni Gelin Dizisi Oyuncuları oldukça güçlü. Jessica May dizide Bella olarak karşımıza çıkıyor.  

Başrollerinde Tolga Mendi ve Jessica May in oynadığı Yeni Gelin Dizisi Oyuncuları oldukça güçlü. Jessica May dizide Bella olarak karşımıza çıkıyor.  Tolga Mendi İse Hazar olarak karşımızda. Kendisi “Hikayemizin Romeo’su, Çukurova’nın modern ağası...”

Yeni Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Yeni Gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Show Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan yeni gelin dizisi cumartesi akşamları saat 20:00 de.

Yeni Gelin Dizisi Konusu açısından da istanbul dizilerinden ayrılıyor. Dizi Adana' da geçiyor. Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa.

İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayınvalide Asiye olmak üzere tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içerler.

Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak, geldiği gibi gidecektir. Bunun için kimse elinden geleni ardına koymayacaktır. Fakat Bella, telli duvaklı gelin olmuş, girdiği tüm sınavlardan başarıyla geçmiştir. Ancak Bella'nın gelişiyle hayalleri alt üst olan yalnızca Bozok Aşireti değildir.

Bella'nın gelişi, başka bir düşman cephesi daha açmıştır. Ve bu cephenin kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Düşman Duran aşireti, öyle bir şey yapar ki, bundan sonra kimse hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir.

Bella daha ilk günden Bozok Aşireti’ne bela getirmiş, aşk herşeyin üstesinden gelir diyerek düştüğü yolların nelere sebep olacağını o bile hesap edememiştir. Artık ok yaydan çoktan çıkmıştır. Gerçekten aşk her şeyin üstesinden gelecek mi, Hazar ve Bella ilk sınavlarını verebilecek midir?

Yeni Gelin Oyuncuları 

yeni-gelin-dizisi-oyuncuları

Yeni Gelin/Bella Öztürk/Jessica May

“Yeni gelin, sevdalı gelin, saf, masum, biçare gelin...”
Türkiye Büyük Elçisi bir babayla, yüksek sosyete bir annenin İspanya’da dünyaya gelmiş biricik kızıdır. Bilgili ve görgülü olmasının yanı sıra aşırı sevecen, cana yakın ama bir o kadar da sakardır. Hayatının aşkının terkesine atlayıp Çukurova’ya kadar gözü kapalı gelmiştir. Konaktaki şer ittifakı gözünü açacak diye beklenirken onun gözleri, aşktan daha bir kör olmuştur. Ona göre herkes özünde iyi insandır. Şer ittifakının başı Möhteber bile... Onun iyiliği, herkesi iyi etmeye yetecek midir?

Yeni Gelin Dizisi Oyuncuları arasında Tolga Mendi  dizideki adıyla Hazar'ı kısaca tanıyalım.

Yeni Gelin/Hazar Bozok/Tolga Mendi

“Hikayemizin Romeo’su, Çukurova’nın modern ağası...”

Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin varislerinden biridir. Doğduğu toprakların gözü pekliğini, yüreği karalığını almış; dayatmalarına ise her daim karşı çıkmıştır. Öyle ki, bir anda vurulduğu yarı İspanyol Bella’yı takıp koluna konağa gelin diye getirmiştir. Hazar, ölümüne aşık; ailesi ölümüne inatçı. Ama Hazar daha inatçı. Çünkü ona göre aşk, her savaşı mutlak zafere taşıyacaktır.

Tolga Mendi Kimdir, Kaç Yaşında?

23 Mart 1993 yılında doğan Tolga Mendi, 1.86 boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur. İlgi alanları; fitness, sinema ve tiyatrodur.

İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi'nden mezun olan başarılı oyuncu daha sonra Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde okumaya başlamıştır.

2 dönem oyunculuk eğitimi alan Tolga Mendi, Show TV'de Acı Aşk dizisinde yer almıştır. Tolga Mendi, Yeni Gelin'de Hazar karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Jessica May Kimdir, Kaç Yaşında?

Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur.

Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi

Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak.

15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır.

Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak yapmak istediği planları arasında.

Jessica May, Show TV'nin yeni dizisi Yeni Gelin'de, Türkmen Aşireti'ne gelin giden genç bir kızı oynayacak.

Yeni Gelin/Kalender Bozok/Mustafa Avkıran

“Bozok Aşireti’nin Mezopotamya Yürekli Türkmen Reisi…”

Dağ gibi, kale gibi dimdik dursa da, evlatları için kireç taşı misali ufalanır yüreği… Koca aşireti, tek lafıyla hizaya sokar sokmasına da, üç kadınla baş etmek kolay mı? Hem de biri Kürt, biri Arap, biri de Laz… Mezopotamya yürekli dediysek boşuna demedik…

Mustafa Avkıran Kimdir, Kaç Yaşında?
1963 yılında Gaziantep’te doğdu. 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Bir yandan da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndaki yüksek lisansını tamamladı. Mustafa Avkıran, 1987 yılında ‘Küçük Prens’ oyununda başladığı yönetmenlik hayatına İstanbul, Van, Ankara, Antalya, Bursa ve Trabzon Devlet Tiyatroları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda devam etti.
1993-1995 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu’nda müdürlük yaptı. Sanat üretimiyle uzun yıllarını geçirdiği Devlet Tiyatroları’nda yaptığı işlerle; birçok ödül kazandı.
1995 yılında ilk sinema filmi, ‘Sokaktaki Adam‘ ile 32. Altın Portakal Film Festivali'nde ve 18. Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Bu filmi, sonrasında ‘Cumhuriyet’, ‘Kayıkçı’, ‘İstanbul Kanatlarımın Altında’, ‘Hayatının Tek Yolculuğu’, ‘Mutluluk’, 'Av Mevsimi’, ‘Hadi baba Gene Yap’ ve ‘Delibal' gibi başarılı filmler takip etti.
Mustafa Avkıran’ın Oynadığı Diziler
Yeni Gelin/Kalender Bozok/2017
Filinta/2015
Sevdam Alabora/2015
Kaçak/2013
Kuzey Güney/2011
Karakol/2011
Yaprak Dökümü/2009
Ezo Gelin/2006
Kayıt Dışı/2005
Beni Bekledinse/2003
Kınalı Kar/2002
Kurşunkalem/2000
Yılan Hikayesi/2000

Yeni Gelin/Kağan Bozok/Dağhan Külegeç

“Bozokların en büyük varisi, kardeşinin gölgesini yırtmaya çalışan bir büyük abi… ”

Şirketlerin ve işlerin yükü onun üzerindedir. İçten içe hep kardeşi Hazar’ı kıskanmıştır. Çünkü Hazar, onun yaşayamadığı hayatı yaşamaktadır. Kağan ise hiçbir zaman Hazar gibi isteklerinin ve tutkularının peşinden gidecek gücü kendinde bulamamıştır. Her ne kadar Hazar’ı yerden yere vursa da, Hazar’ın başı tehlikeye girdiğinde ilk o koşar, yardımına.

Dağhan Külegeç Kimdir, Kaç Yaşında?
Dağhan Külegeç, 18 Ekim 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde tamamlamıştır. 2002 yılında  G.A.G. programında yardımcı yönetmen, 2003 yılında ise Over Game adlı bilgisayar oyunu programında sunucu olarak çalıştı. Genç oyuncunun rol aldığı ilk tv dizisi, 2003-2004 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Lise Defteri oldu.

Serhat karakterini canlandırdığı Lise Defteri’nde 27 bölüm oynayan Külegeç, bu dizinin sona ermesinin ardından kadrosuna katıldığı Hırsız Polis dizisinde canlandırdığı Jilet karakteri ile 2005-2006 yılları arasında sevenlerinin karşısına geçti.

Dağhan Külegeç’i asıl popülerliğine kavuşturan yapım ise, 2007 yılında başlayan ve 2011 yılına kadar devam ettiği Kavak Yelleri dizisi olmuştur. Bu projeden sonra 2014 yaz sezonunda Kiraz Mevsimi adlı dizide rol almış, aynı dönemde Ayşe Erbulak ile birlikte Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’ni kurmuşlardır. 11 Mart’da Show TV ekranlarına gelecek Yeni Gelin dizisinde Kağan karakterini canlandırmaktadır.

Yeni Gelin/Möhteber/Sema Keçik

“Kalender’in ilk karısı; şeytanın pabuç tedarikçisi, alicengiz oyunlarının oyun kurucusu… ”

Kalender’in ilk göz ağrısı... Mecazi değil, Möhteber, gerçekten Kalender’in dinmek bilmeyen ağrısıdır. En çok da baş ağrısı... Bozok’ların düşmanı Duran Aşiretindendir. İki düşman aşirete barış köprüsü olacağına tüm köprüleri yakmıştır. Artık hayattaki en ulvi amacı -kendi tabiriyle bela gelin- Bella’yı bir an önce konaktan def etmektir.

Yeni Gelin/Kamilla Öztürk/Lale Başar

“Avamlık, cehalet ve köylülük düşmanı. Sosyetenin Çukurova’da parlamaya çalışan neferi”

Bella’nın asilzade annesi, tam bir İspanyol hanımefendisidir. Otoriter yapısından mütevellit kocası ve kızının bütün haklarına el koymuş, onlar üzerinde her konuda söz sahibi olmuştur. Bella, Hazar’la evlenerek bu ipoteği hayatının üzerinden kaldırsa da kurtuluşu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü hiçbir kavga, Kamilla daha son sözünü söylemeden bitemez.

Yeni Gelin/Kamil Öztürk/Renan Bilek

“Devletlerin temsilcisi, kendi hayatının sadece izleyicisi...”

İlk görev yeri olan İspanya’da hayatının aşkı Kamilla’yla tanışmış, bu vesileyle de prensesimiz Bella’nın babası olmuştur. Kamil yıllarca kılıbıklığın doruklarında yaşamış, sosyal hayattaki statüsünü eve girerken portmantoya asmak zorunda kalmıştır. Kim bilir belki Çukurova’da esen rüzgar, Kamil’e iyi gelir, ona taa derinlere gömdüğü maçoluğu hatırlatır.

Yeni Gelin/Asiye/Yonca Şahinbaş

“Kalender’in son karısı, Bella’nın gözdeşen kaynanası”

Kocasını da, oğlu Hazar’ı da kimselerle paylaşamaz o. Karadeniz’in koca dalgalarıyla besler hem inadını hem de kıskançlığını. Bella’yla Hazar’ın divane aşkına dellenip de ortalığı birbirine katacak, Bella’ya değil konağı, koca Çukurova’yı dar edecektir. Memleketinin tabiriyle, çok fena garıdur haaa!

Yeni Gelin/Müsellim Bozok/Burçin Bildik

“Delilikle dâhilik arasındaki o çizginin cetveli…”

Kalender Bozok’un kardeşi, bir müzmin bekârdır kendisi. Kimisi âlimin hası dese de, çoğu âlemin delisi der ona. Konağın içinde, neredeyse bir laboratuvara dönüştürdüğü Müsellimhane’de yaşar. Her ne kadar başını ilimden irfandan kaldırmadan, kendi dünyasında yaşamaya çalışsa da her seferinde olayların göbeğinde buluverir kendini.

Burçin Bildik Kimdir, Kaç Yaşında?

1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Burçin Bildik 1.84 boyunda 82 kilo ve ikizler burcudur. Lise öğreniminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları bölümünde eğitim gördü.

Oyunculuk başarısının yanı sıra ses sanatçısı olan Burçin Bildik Türkçe ve Rumca şarkılardan oluşan geniş repertuarıyla halen sahneye çalışmaları yapmaktadır. Türkiye'nin önde gelen firmalarının reklam yüzü olan ve bilinmeyen numaralar servisi reklamlarıyla yıldızı parlayan Bildik yine aynı reklam kampanyasıyla 2011 yılında "Türkiye'nin En Sevilen Reklam Yıldızı" ödülüne layık görülmüştür.

Başrolünü oynadığı Sağ Salim adlı film serisinde canlandırdığı Salim karakteriyle izleyicilerin büyük beğenisini ve sevgisini kazanmıştır. Aynı zamanda Tiyatro Kedi bünyesinde tiyatro çalışmalarına devam etmektedir

Burçin Bildik'in Oynadığı Filmler
SAĞ SALİM 
SAĞ SALİM 2 SİL BAŞTAN
ARKADAŞIM MAX
EKONOMİ TIKIRINDA
SEN SAĞ BEN SELAMET

Burçin Bildik'in Oynadığı Diziler
TOZLU YOLLAR
SALİH KUŞU

Yeni Gelin/Ayşe/Zeynep Kankonde

“Kalender’in ortanca karısı; konağın işveli, cilveli, şuh kahkahası…”

Valla ondaki özgüven kimsede yok, bizden demesi... Kocasını iki kadınla daha paylaşsa da pastanın en büyük payını kendisinin aldığına inanır. Kadınlığını, bir cephanelik gibi kullanıp o pastadan o payı alır. Hayattaki ulvi amacı, Möhteber’e yanaşıp Asiye’yle aşık atmaktır.

Zeynep Kankonde Kimdir, Kaç Yaşında?

Zeynep Kankonde, 1 Nisan 1980 Eskişehir doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır.
Birçok sinema,tiyatro ve tv projesinde görev almıştır. Deniz Çakır ile birlikte yer aldığı 'Bütün Kadınların Kafası Karışık' adlı tiyatro oyunu İstanbul başta olmak üzere, birçok ilde seyirci karşısına çıkmaya devam etmektedir.

Zeynep Kankonde Oynadığı Diziler

2017/Yeni Gelin
2016/Altınsoylar
2015/Tutar Mı Tutar
2015/Kiraz Mevsimi
2014/Ulan İstanbul
2013/Kayıp
2012/2 Yaka 1 İsmail

Zeynep Kankonde Oynadığı Filmler

2016/Görümce/Kıvanç Baruönü
2016/Bir Baba Hindu/Sermiyan Midyat
2016/Dedemin Fişi/Meltem Bozoflu
2015/Senden Bana Kalan/Abdullah Oğuz

Yeni Gelin/Türkmen Bozok/Esin Gündoğdu

“Kalender’in kardeşi, tüm gelinlerin fahri kaynanası…”

Konakta Kalender Ağa’dan sonra en çok sözü geçen kişidir o. Kalender, konağın başıysa Türkmen boynudur. Kalender yüzünü ne yana döneceğini ona danışır. Hiç evlenmemiş; ne abisini üç kadına, kurtlar sofrasına yem etmeye gönlü razı olmuş, ne de altın orana taş çıkaran kriterlerine uygun birini bulabilmiştir. Ama hayat bu ya, Türkmen’in durgun sularını bulandıracak nitelikte bir taş da vardır belki, kim bilir?

Yeni Gelin/Kör Hasan/Murat Koçacık

Müsellim’in kankası, eşeği Karabasan’ın can yoldaşı... Antik Yunan’ın kör bilici Teressa’sı varsa, Çukurova’nın da kör alimi Kör Hasan’ı var. Onun görmek için bakmaya, bilmek için görmeye ihtiyacı yoktur. Gözlerinin önüne perde inmişse de her yanı göze kesmiştir Kör Hasan’ın. Yaprağın ağaçtan düşüşünü duyar, bir bulutun gölgesini bile hisseder.

Yeni Gelin/Nazgül Bozok/Bahar Süer

Kağan’ın karısı, Bella’nın azılı eltisidir kendisi… Hasretle hanım Ağa olacağı günleri bekler. İçten içe Bella’ya karşı duyduğu rekabet hissi, şüphesiz ki ona edeceği eziyetlerin asli nedeni olacaktır. Yani kendisi Çukurova’nın Lady Macbeth’i olarak karşımıza çıkacaktır.

Bahar Süer Kimdir, Kaş Yaşında?

13 Şubat 1985 tarihinde Ankara’da doğan Bahar Süer, 2012 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. 1999 yılından bu yana birçok farklı tiyatro oyununda rol almıştır. “Ve Medeia Ve Mediha Ve Zehra” oyunuyla 2012 Arda Kanpolat En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. 2013 yılında İstanbul’a yerleşen Bahar Süer Avrupa Avrupa dizisinde Nezahat karakterini canlandırmıştır.

Bahar Süer'in Oynadığı Diziler

Seksenler / Emel / 2014-2016
Avrupa Avrupa / Nezahat / 2013

Bahar Süer'in Oynadığı Filmler

Yaşamak Güzel Şey / 2017

Yeni Gelin/Şirin Bozok/Feride Hilal Akın

“Ferhat’ın, fettan Şirin’i; Hazar’ın başının püsküllü bela kardeşi...”

Asiye ve Kalender’in biricik kızları, Hazar’ın kız kardeşidir. Enerjik, delidolu, eğlenceli biridir. Bir Bozok olarak dünyaya geldiğini unutup bir çobana aşık olmuştur. Ama o, bir Bozok olsa da bu dünyaya aşkı yaşamaya gelmiştir. Ve istediğini elde etmeden şurdan şuraya gitmeyecektir.

Feride Hilal Akın Kimdir?

Feride Hilal Akın tam bir Balık burcudur. Küçük yaşlardan itibaren müzik hayatının merkezi olmuştur. Uzun yıllardan itibaren Ankara'da yaşayan Feride Hilal Akın liseyi burada bitirmiştir. İlk sahne deneyimini 17 yaşında başlamıştır. Alternatif, enstrümantal, etnik, elektronik ve film müzikleri ilgilendiği ve keyif aldığı türlerdir. Sosyal Medya üzerinden yayınladığı müzik videoları ile dikkat çeken Feride Hilal Akın, Türk Pop Müziğinin sevilen şarkıcıları tarafından söylenmiş şarkıları yeniden yorumlayıp bu videoları sosyal medya üzerinden paylaşınca dikkat çekmeyi başarmış ve takipçi sayısını hızla arttırmıştır. 

Adele, Rihanna, Amy Winehouse, Şebnem Ferah, Sezen Aksu ve Sıla hem şarkı yazarı hem solist olarak çok sevdiği ve keyif aldığı isimler arasındadır. Oyuncu olarak özellikle Serenay Sarıkaya’yı çok beğendiğini dile getirmiştir.

İlk oyunculuk deneyimi Yeni Gelin dizisinde Şirin karakteriyle adım atmıştır. Diziye dahil oluşu ise, Yeni Gelin dizisinin jenerik müziğini söylemek için stüdyodayken dizinin hem yönetmeni hem de yazarı Ersoy Güler’le tanışması diziye dahil olmasını sağlamıştır. Partneri Onur Baytan'la diziden öncede çok yakın iki arkadaşlardır.

Yeni Gelin/Çoban Ferhat/Onur Baytan

“Şirin’in bir garip Ferhat’ı, gönlü aşk güden bir garip çoban…”

Bozokların çobanı, Şirin’in gönlünün efendisidir. Dağlarda gezip, Şirin’i için türkü çığırmaktan gayri bir şey gelmez elinden. Zira o bir garip çoban, Şirin ise bir ağa kızıdır. Ayrı dünyalarda olsalar da aynı rüyayı görürler. Bu rüyayı hayra yormaya güçleri yetecek mi, derdi günü bunu düşünmektir.

Yeni Gelin/Dilan Duran/Şilan Makal

Duran aşiretinin kızı, Baran’ın göz bebeği kız kardeşi... Yıllarca kendi kendine Hazar’a büyük bir aşk beslemiş, tam muradına ereceği sırada, hayalindeki beyaz gelinliği bir İspanyol güzeli giymiştir. Ne abisi kadar gözü karadır, ne de halası Möhteber gibi kurnaz. Ama Möhteber’in onu amacı doğrultusunda kullanmasına tabi ki izin verecek, Hazar’a kavuşmak için her yolu mübah sayacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.