Yeşil Deniz 72.Bölüm Fragmanı yayınlandı-izle - 9 - Mayıs Pazartesi

Yeşil Deniz 72.Bölüm Fragmanı yayınlandı-izle - 9 - Mayıs Pazartesi

9 Mayıs 2016 Yeşil Deniz 72.Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 72. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz 72. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 72.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ YEŞİL DENİZ'DE YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

 

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Yeşil Deniz 72.bölüm yeni fragman izle… 



Yeşil Deniz 72.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

 

YEŞİL DENİZ 71.BÖLÜM İZLE

YEŞİL DENİZ 70.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER İZLE

Ölümle pençeleşen Neşe’yi nasıl bir son bekliyor?

TRT’nin kimi zaman güldüren, kimi zaman hüzünlendiren dizisi Yeşil Deniz bu hafta hüzün dolu bir bölümle ekrana geliyor. Farklı hikâyesi, sıcacık görselliği ve başarılı oyunculuklarıyla büyük küçük herkesin beğenisini kazanan dizide bu bölüm tarım ilacı içerek ölümle burun buruna gelen Neşe’nin hikâyesi anlatılıyor. 

Son haftalarda izlenme oranlarını bir hayli yükselten ve aldığı başarılı sonuçlarla bir anda dikkatleri üzerine çeken Yeşil Deniz’in 70. Bölüm konusu şöyle: Süleman ve Sibel’in boşanmayacağını öğrenen Neşe çareyi tarım ilacı içerek kendine zarar vermekte bulmuştur. Ancak ölümle pençeleşmeye başladığı ilk andan itibaren yaşamanın öyle kolay vazgeçilecek bir şey olmadığını anlar. Bu arada Neşe’yi kırdığını düşünen Emine de sanki olacakları hissetmiş gibi onu evinde ziyaret etmek ister. Ancak eve gittiğinde gördüğü tablo onun iç dünyasını bir anda altüst edecektir. 

İsmail ve Yakut ise son günlerde Feridun meselesi yüzünden gergindir. Yakut her ne kadar İsmail’e her şeyi anlatmış olsa da jandarmanın henüz yakalayamadığı Feridun dışarıda elini kolunu sallayarak gezmektedir. Sezai’nin paraları bildiğini öğrenen kız biraderler ise yeniden bir araya gelir ve paraları saklayacak yeni bir yer bulurlar. Ancak sergiledikleri şüpheli tavırlar bu kez de başka bir ismin dikkatini çekecektir. Hastaneye kaldırılan Neşe’ye ne olacaktır? Süleman ve Sibel bu durumdan nasıl etkilenecektir? Ersin ve Bahri Serhat’tan intikam almak için kolları sıvarken sürpriz bir gelişme Yakut ve İsmail’i nasıl bir tehlikenin içine itecektir? 

 

 

Gönüllere yerleşen Yeşil Deniz dizisinde merak edilen yeni olaylar ve yaşananlarını ve daha fazlasını izlemek için tıklayın !!! 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.