Yürek Çıkmazı 9.Bölüm Fragmanı

Yürek Çıkmazı dizisinin 9.bölüm fragmanı yayınlandı, Yürek Çıkmazı dizisinin 9.bölümünde neler olacak? Yürek Çıkmazı dizisini salı günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İfadesi alınmak üzere adliyeye götürülen Yılmaz, savcının karşısına çıkmadan önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılır. Tutuklanmasını umarken kendini hastanede, babasının iyileşmesini beklerken bulan Halil, öfkeyle acıma duyguları arasında kalır. Öte yandan Zeynep’le daha da yakınlaşırlar. Bu durum Funda’nın ikiliyi kıskanmasına sebep olur. İntikam almak için Caner’e bir işbirliği teklif eder. Böylece Caner’in de aradığı fırsat ayağına gelmiş olur. Bu sayede Zeynep’i Halil’den uzaklaştırabilecektir. Planın bir parçası olarak Zeynep’e Soso’da bir doğum günü partisi düzenler. Gecenin sonunda verdiği hediye ise Halil’le Zeynep’i geri dönülmez bir noktaya taşır. Tüm bunlar olurken davanın seyrini değiştirecek sürpriz bir tanık ortaya çıkar.

Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölümü olan 9.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yürek Çıkmazı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yürek Çıkmazı dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.