Yuvamdaki Düşman 2. Bölüm Fragmanı İzle

Yuvamdaki Düşman 2. Bölüm Fragmanı İzle

Yuvamdaki Düşman 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Yuvamdaki Düşman 2. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yuvamdaki Düşman dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yuvamdaki Düşman, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Yuvamdaki Düşman dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

Yuvamdaki Düşman Konusu

İki hayat bir kaza ile kesişirse… Murat ve Yasemin Çifthanlı’nın yıllardır bekledikleri bebekleri gelmek üzeredir. O gün mutlulukla çıktıkları yol, Yasemin’in yaptığı kaza ile mahvolur. Ceren sonunda hayallerine kavuşmuş bebeğini bekliyordur.

Sevdiği adam Kemal ile bebeklerini beklerken, Kemal’in ölüm haberini alır. Ceren o haberle yıkılır, her şeyini kaybeder. Yasemin ise, bebeğini kaybetmemiş ama hayatının travmasını yaşıyordur.

Çifthanlı ailesinin başı Olcay Çifthanlı gelini Yasemin düzelinceye kadar torunları için bir “bakıcı” almaya karar verir. Ama aldığı bu kararın hayatlarını alt üst edeceğinden habersizdir. Küllerinden yeniden doğan Ceren “bakıcı” olarak hayatlarına girişi ile artık hepsi bir bedel ödemek zorundadır…

Yuvamdaki Düşman Oyuncuları

OLCAY (NEBAHAT ÇEHRE)

Altmışlı yaşların ortalarında, alımlı ve zeki bir kadındır. Varlıklı, aristokrat bir aileden gelmektedir. Eşi Mehmet Ethem Çifthanlı öldükten sonra, hem ailenin hem de şirketin başına o geçmiştir. Uzun yıllar şirketi yönetmiştir. Otoriter ve ailesine bağlıdır ve bu yüzden çok kontrolcüdür. Çocukları onun her şeyidir. Özellikle biricik kızı Nil’e, küçükken yaşadığı talihsiz bir olaydan ötürü çok düşkündür.

Nebahat Çehre Kimdir, Kaç Yaşında?

15 Mart 1944’te Samsun’da doğdu. 1960 yılında Türkiye güzeli seçildi. Sahneye ilk defa İstanbul şehir tiyatrolarının çocuk bölümünde çıktı. İlk sinema filmi 1961 yapımı ‘Yaban Gülü’dür. Nebahat Çehre’nin çıkışını sağlayan ilk önemli çalışması, 1962 yılında Türker İnanoğlu’nun yaptığı ‘Kanun Kanundur’ filmidir. Sanatçı, 1965 yılından itibaren, yazar, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Güney ile birlikte kamera karşısına geçmiştir. ‘Seyit Han’ en önemli filmlerinden biridir. 1975 yılında sinemayı bırakan Nebahat Çehre, 1985’de yeniden sinemaya dönmüştür. 2000‘li yıllarda dizi sektörünün gelişmesiyle Çehre, ‘Haziran Gecesi, Candan Öte, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk’ ile ekranlarda fırtınalar estirmiştir. 2018 yılında Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Yuvamdaki Düşman’ isimli diziyle sevenleriyle buluşacaktır. 130’dan fazla sinema filmine sahiptir.

Nebahat Çehre’nin Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Olcay / 2018
Kara Para Aşk / 2014
A.Ş.K. / 2013
Muhteşem Yüzyıl / 2011
Aşk-ı Memnu / 2008
Candan Öte / 2006
Haziran Gecesi / 2004
Nebahat Çehre’nin Oynadığı Filmler

Kanlı Ocak / 2015
Dün Gece Bir Rüya Gördüm / 2006

YASEMİN (ASLI TANDOĞAN)

Yirmi yedi yaşında güzel bir kadındır, eğitimli bir ailenin kızıdır. Eşi Murat Çifthanlı ile  üniversitede okurken tanışmıştır ve hala ilk günkü gibi kocasına aşıktır. Sevecen ve yardımseverdir, dost canlısıdır, insanlara çabuk güvenir. Ailesini bir kazada kaybettikten sonra tek hayatı Murat ve kız kardeşi Tuğçe olmuştur. En büyük hayali yılladır özlemini yaşadığı bir bebek sahibi olmaktır. Kerem’in doğumuyla bu özlemine kavuşmuştur.

Aslı Tandoğan Kimdir, Kaç Yaşında?

1979 yılında Ankara’da doğan Aslı Tandoğan, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arp Bölümünden mezun olduktan sonra Antalya Operası’nda arpist olarak görev yaptı. Tandoğan 2002 yılında Gülüm adlı dizi ile oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra Aşka Sürgün, Dudaktan Kalbe, Kapalıçarşı ve Aşk adlı dizilerde rol alan Aslı Tandoğan 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisinde Genherhan Sultan karakterini canlandırmıştır. Aslı Tandoğan’ın rol aldığı ilk sinema filmi 2007 yılında Ömer Vargının yönetmenliğini yaptığı Karadayı’dır. Daha sonra 2013 yılında Behzat Ç. Ankara Yanıyor, 2014 yılında Kendine İyi Bak ve 2015 yılında Git Başımdan sinema filmlerinde rol almıştır. Aslı Tandoğan son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Yasemin karakterini canlandırmaktadır.

MURAT (PAMİR PEKİN)

Çifthanlı ailesinin, şirketinin varisidir. Güçlü, zeki ve başarılı bir iş adamıdır. Yakışıklı ve kendine güvenen biridir. İyi eğitimlidir, köklü bir aileden gelir. Biricik eşi Yasemin’e, tanıdığı ilk günden beri aşıktır. Ailesine bağlıdır ve onlarla vakit geçirmeyi sever. Ailesi için her şeyi yapar. Çabuk sinirlenir. Sinirlendiği zaman hiçbir şeyi gözü görmez.  

Pamir Tekin Kimdir, Kaç Yaşında?

1979 İstanbul ‘ da dünyaya gelen Pamir Pekin, Marmara Üniversitesi  İktisadi ve İdari bilimler fakültesi Ekonometri  Bölümünden Mezundur. Kariyerine üniversite yıllarında Foto modellikle başlayan Pamir, birden fazla reklam filminde yer alarak, İlk dizi deneyimi olan  2007 senesinde ''Komiser Nevzat'' dizisinde Komiser Ali karakteri ile kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra ki yıllarda pek çok dizi ve sinema projesinde yer almıştır.

Pamir Pekin’in Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Murat / 2018

Tutsak / Kenan / 2017

Hayat Şarkısı / Hazer / 2016

İlişki Durumu: Karışık / Murat / 2015

Gönül İşleri / Komise Kemal / 2015

Muhteşem Yüzyıl / Elkaz Mirza / 2015

Güzel Çirkin / Serdar / 2013

Keskin Bıçak / Kemal / 2013

Lale Devri / Cansel / 2010

Havalimanı: İyi Uçuşlar / Fatih Karahan /  2008

Parmaklıklar Ardında / Mert / 2009

Vurgun / 2008

Komiser Nevzat / Komiser Ali / 2007

Pamir Pekin’in Oynadığı Filmler

Günce / Doktor Serdar / 2013

CEREN (ECE ÇEŞMİOĞLU)

Yirmi yedi yaşında, oldukça güzel bir kadındır. Her zaman dış görünümüne, kıyafetlerine dikkat eder. Fakir bir ailede doğup büyümüş, hırslarıyla o aileden kurtulmuş, geçmişini silmek için ismini bile değiştirmiştir. Ruh sağlığı küçük yaşlarda bozulmuş ve ilerlemiştir. Çok zekidir. Bencil ve hırslıdır, istediğini elde etmek için göze alamayacağı şey yoktur! En büyük hayali kaybettiklerini geri almaktır.

Ece Çeşmioğlu Kimdir, Kaç Yaşında?

1990 yılında İstanbul’da doğan Ece Çeşmioğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde okudu. 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, fakat asıl olarak 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle tanındı. Daha sonrasında, “Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Ceren karakterine hayat veriyor.

Ece Çeşmioğlu’nun Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Ceren / 2018
Yüz Yüze / Zeynep / 2017
Muhteşem Yüzyıl: Kösem / Atike Sultan / 2016
Kalbim Yangın Yeri / Sevda Günsoy / 2016
Yaz'ın Öyküsü / Yaz / 2015
Öyle Bir Geçer Zaman ki / Ayça / 2012 - 2013
Firar / Bahar / 2011 - 2012
Eyvah Halam / Asya / 2008
İki Aile / Ceren Karaman / 2006 - 2008
Gümüş / Hilal / 2005
Nehir / 2005
Çocuğun Var Derdin Var / 2004
Çocuklar Duymasın / 2002

Ece Çeşmioğlunun Oynadığı Filmler

Başlangıç / 2011
Ev / 2009
Kuş / 2015

NİL (PELİN ÖZTEKİN)

Çifthanlı ailesinin göz bebeğidir, yirmili yaşların başında hayat dolu bir kızdır. El bebek, gül bebek büyütüldüğü için sevgi konusunda şımarıktır. Abisi ve annesine çok düşkündür. Küçükken yaşadığı başına gelen talihsiz bir olaydan ötürü, bir süre psikolojik tedavi görmüştür, hala o olayın etkisi altındadır. Alper’e ilk gördüğünden beri aşıktır.

Pelin Öztekin Kimdir, KaçYaşında?

Pelin Öztekin, 1987 yılında İzmit’te doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul Fenerbahçe’de bulunan Nurettin Teksan okulunda okuduktan sonra liseyi Fenerbahçe lisesinde tamamladı. Ortaokulu bitirdikten sonra bir sene Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi, bir dönemde Fransa da Ecole des Roches’da dil eğitimi aldı. Lisenin bitmesiyle birlikte 2005 yılında “Hayat Bilgisi” dizisinde Demet karakteriyle ilk televizyon dizisine başladı. 2006 yılında BKM Mutfak atölye oyuncularına katıldı. Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da değişik roller aldı. 2007 de organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyasında Şebnem karakteriyle rol aldı. 2012 yılında Star TV'de yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programında yarışmacı olarak görev aldı. En Son 2016 yılında TV gösterilmeye başlayan ‘’Hayat Şarkısı’’ dizinde Zeynep karakterine can verdi.

Pelin Öztekin’in Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Nil / 2018
Hayat Şarkısı / Zeynep / 2016
Zeyrek ile Çeyrek ‘’Bir Ramazan Temaşası’’ / Semanur / 2015
Doksanlar / Neşe / 2013
Çok Güzel Hareketler Bunlar / Pelin / 2008
Sınıf / Gökçe / 2008
Bir Demet Tiyatro / 2006
Hayat Bilgisi / Demet / 2003

Pelin Öztekin’in Oynadığı Filmler

İki Kafadar Chinese Connection / Sibel / 2013
300 Worte Deutsch / Nuran / 2013
Çok Filim Hareketler Bunlar / 2010
Neşeli Hayat / 2009

ALPER (HAKAN DİNÇKOL)

Yakışıklı, sevecen, başarılı bir iş adamıdır. Her zaman kafasının rahat olmasını ister, hayatı istediği gibi yaşar. Sıkıntıya, strese gelemez. Yasemin ile liseden, Murat ile üniversiteden beri arkadaştır. Murat’ın en yakın arkadaşıdır. En büyük zaafı, liseden beri aşık olduğu Yasemin’dir.

Hakan Dinçkol Kimdir, Kaç Yaşında?

Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol 20.12.1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 36 yaşındaki oyuncu çocukluk ve gençlik yıllarını Ayvalık ve İstanbul'da geçirmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi mezunu olan oyuncu birçok reklam filminde yer aldıktan sonra 2015 yılında Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakteri ile kamera karşısına geçti. Sonrasında Savasçı dizisinde Başçavuş Turan Hüseyinoglu karakterini canlandırdı. Simdi ise Yuvamdaki Düşman dizinde Alper karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Hakan Dinçkol’un Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Alper / 2018
Asla Vazgeçmem / 2015
Savaşçı / 2017


HİKMET KARA (RIZA AKIN)

Çifthanlı ailesinin, köşkünün kahyasıdır. Karısı Safiye ve oğlu Metin ile köşkte yaşamaktadır, eşi Safiye de mutfakta çalışıyordur. Olcay Çifthanlı’nın eli koludur, her zaman onun emrindedir. Sadık ve güvenilir bir adamdır. Çifthanlı ailesi için yapamayacağı şey yoktur. İnsan sarrafıdır, herkese kolay inanmaz.

Rıza Akın Kimdir, Kaç Yaşında?

Erzincanlı bir ailenin çocuğu olarak 1957 yılında Adana da doğdu. Tiyatroyla ortaokul yıllarında tanıştı. Tiyatro için taşındığı Ankara’da iletişim okudu. 40’dan fazla film ve dizide oyuncu olarak görev aldı. Altın portakal da yardımcı erkek oyuncu ödülü de bulunan oyuncunun görev aldığı filmlerin tamamına yakını ulusal ve uluslararası filmlerden ödülle döndü. TV dünyasında Kardeş Payı dizisindeki Tahsin Özdemir karakteriyle tanınan oyuncu Yuvamdaki Düşman’da  ‘’her şeyi bilen’’ Hikmet’i canlandıracak. Halen Adana Altın Koza ve Rotterdam film festivallerine danışmanlık yapmaktadır.

Rıza Akın’ın Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Hikmet / 2018

Maral: En Güzel Hikayem / Muhsin Usta / 2015

Kardeş Payı / Tahsin Özdemir / 2014

Alev Alev / 2011

Tövbeler Tövbesi / Hasan Akdağ / 2011

Kılıç Günü / Nazım / 2011

Sonbahar / Halil / 2010

Hesaplaşma / Ahmet Ağabey / 2009

Masumlar / Vehbi Başar / 2009

Samanyolu / Halil / 2010

Kalpsiz Adam / Şevket / 2008

Beyaz Gelincik / Resul / 2005

Rıza Akın’ın Oynadığı Filmler

Küçük Günahlar / 2011

Oğul / Musa Emmi / 2010

Saç /Musa / 2010

Karanlıktakiler / Ramiz / 2009

Neşeli Hayat / Ahmet Bal / 2009

Kırk / Ahmet Ağabey / 2008

Süt / Ali Hoca / 2008

Tatil Kitabı / Ambulans Şoförü Rıza  / 2006

SAFİYE KARA (SULTAN KÖROĞLU KILIÇ)

Kırk beş yaşlarında, Çifthanlı köşkünün mutfağında çalışanıdır. Hikmet’in eşi, Metin’in annesidir. Eşine ve oğluna çok düşkündür. Oğlunun okuyup iyi yerlere gelmesini istemektedir.

Sultan Köroğlu Kılıç Kimdir, Kaç Yaşında?

3 Eylül 1972 yılında İskenderun’da doğdu. İskenderun Endüstri Meslek Lisesi Makine Resim Bölümü’nü bitirdi. Lisede başlayan tiyatro çalışmaları aralıksız sürdü. Ardından 1995 yılında Mersin üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde eğitimine devam ederken, Mersin Devlet Opera Balesi’ne çeşitli projelerde görev almıştır. Yanı sıra mersin şehir tiyatrolarında oyunculuğa devam etmiştir. 2004 yılında Masallarla Düşlere Yolculuk kitabının yazar kadrosunda bulunup, yayın yönetmenliği görevini de üstlendiği masal kitabı bulunmaktadır. 2007 yılında Show TV’de yayınlanan Kara Duvak dizisi ile ekranla tanıştı. Son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Safiye karakterine hayat veriyor.

Sultan Köroğlu Kılıç’ın Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Safiye / 2018
Aşk Laftan Anlamaz / Emine / 2016
Hayat Devam Ediyor / 2011

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Özeti

Yasemin’in (Aslı Tandoğan) sebep olduğu trafik kazasında Kemal’i (Çağdaş Onur Öztürk) kaybeden Ceren (Ece Çeşmioğlu) intikam yemini ediyor. Ceren’in “Sen benim yuvama ateş düşürdün, ben senin hayatını cehenneme çevirmeye geliyorum Yasemin! Çocuğun benim çocuğum, hayatın benim hayatım olacak!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Ceren’in gelişiyle birlikte yaklaşan fırtına derinden hissediliyor. Olcay (Nebahat Çehre) Yasemin ve Murat’ın bebek hakkındaki kararlarında söz sahibi olmak istediğinin sinyallerini verirken, Murat’ın sert tepkisiyle karşılaşıyor. Yuvamdaki Düşman psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlamaya hazırlanıyor.

Yuvamdaki Düşman’da çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?

yuvamdaki-dusman-2-bolum-fragmani

Yuvamdaki Düşman dizisinin yeni bölümü olan, 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Yuvamdaki Düşman Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yuvamdaki Düşman dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.