Yuvamdaki Düşman 7. Bölüm Fragmanı İzle 8 Mart

Yuvamdaki Düşman 7. Bölüm Fragmanı İzle 8 Mart

Yuvamdaki Düşman 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Yuvamdaki Düşman dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yuvamdaki Düşman dizisinin 7. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yuvamdaki Düşman dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yuvamdaki Düşman, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Yuvamdaki Düşman dizisi 7. Bölüm yeni fragman izle…

Yuvamdaki Düşman Konusu

İki hayat bir kaza ile kesişirse… Murat ve Yasemin Çifthanlı’nın yıllardır bekledikleri bebekleri gelmek üzeredir. O gün mutlulukla çıktıkları yol, Yasemin’in yaptığı kaza ile mahvolur. Ceren sonunda hayallerine kavuşmuş bebeğini bekliyordur.

Sevdiği adam Kemal ile bebeklerini beklerken, Kemal’in ölüm haberini alır. Ceren o haberle yıkılır, her şeyini kaybeder. Yasemin ise, bebeğini kaybetmemiş ama hayatının travmasını yaşıyordur.

Çifthanlı ailesinin başı Olcay Çifthanlı gelini Yasemin düzelinceye kadar torunları için bir “bakıcı” almaya karar verir. Ama aldığı bu kararın hayatlarını alt üst edeceğinden habersizdir. Küllerinden yeniden doğan Ceren “bakıcı” olarak hayatlarına girişi ile artık hepsi bir bedel ödemek zorundadır…

yuvamdaki-dusman-7-bolum-fragmani

Yuvamdaki Düşman 6. Bölümde Neler Olacak?

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm Özeti; Murat’ın kamerayı yakması Yasemin’i hayal kırıklığına uğratır. Ceren ise büyük bir yıkımdan dönmüştür. Şimdi adımlarını daha sağlam atmalıdır. Yasemin yaşanan olaylardan sonra köşkten ayrılmaya karar verirken, Murat onu yalnız bırakmak istemez. Tülin ise Ceren’in Selin olduğu gerçeği ile yüzleşince Yasemin’e ulaşmak için her şeyi göze alır, hayatını kaybetmeyi bile. Ceren, Tülin’i bertaraf etmek için harekete geçer. Ama Ceren’in geçmiş ile hesabı bununla bitmeyecektir!

Yasemin’in “Eğer beni kaybetmek istemiyorsan bırakacaksın!” diyerek Murat’tan uzaklaşmak istediği tanıtımda, Ceren’in “Bazen kaybetmemek için oluruna bırakmak lazım bazı şeyleri!” sözleri dikkat çekiyor. Metin’i bir kızla gören Tuğçe kıskançlık krizine girerken, Tülin’in durumunun ağırlaştığını öğrenen Yasemin apar topar hastaneye gidiyor. Hemşire kılığına giren Ceren’in neler yapacağı ise merakla bekleniyor.

Evden uzaklaşan Murat ve Yasemin’in aşk tazelediği tanıtımda Okan, eski sevgilisi Ceren’i bulmak istiyor. Ceren Murat’ı elde etmek için her yolu denerken, onları gören ve yanlış anlayan Yasemin öfkeyle evi terk ediyor. Amacına ulaşmış görünen Ceren’in “Artık aşkımızın ilk başladığı yer olarak anacağız burayı!” sözleri dikkat çekiyor.

Yuvamdaki Düşman dizisinin yeni bölümü olan, 7. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Yuvamdaki Düşman Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yuvamdaki Düşman dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum