Yüzleşme 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Yüzleşme 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Yüzleşme 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yüzleşme dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünde neler olacak? Yüzleşme 5. Bölümünü salı akşam Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yüzleşme dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yüzleşme, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Yüzleşme dizisi 5.Bölüm yeni fragman izle…

yuzlesme-5-bolum-fragmani

Yüzleşme 5. Bölüm İzle

Masal'a tuzak kuranların kim olduğu ortaya çıkıyor!

Masal'ın, yüzleşmek için geldiği Kalender’de, tanıdığı insanlarla tanınmadan yaşamaya devam etmesi oldukça zorlaşır. Kalender’de yıllardır süren barış yerini şüphelere bırakır. Kalender’in içinde saklanan sırlar, bir ahtapotun kolları gibi herkesi sarmaya başlar.

Yıllar önce Gonca'ya neler olduğu hakkında sır perdesi yavaş yavaş aralanır. Önce Tunç, sonra Ufuk'un ölümü birilerine mesaj gibidir. Jandarma da Masal'ın kasabaya gelişiyle ölümlerin olması arasında bir ilişki olduğunun farkındadır. Masal ise Zümrüt'ün aklıyla hareket ederek Ufuk'u öldüren kişinin Ömer olduğundan şüphelenir. Masal'ın ondan izinsiz hareket etmemesini isteyen Zümrüt, tüm kozlarını kullanır. Zümrüt, diğer yandan yardımcısı Şükran'ın başına gelenlerden habersizdir. Kenan'ın elinde olan Şükran, Zümrüt'ü ele verecek mi?

Yeğeninin intikamını almak isteyen Battal, Levent'i kaçırıp Halil'le karşı karşıya gelir. Oğlunun suçsuz olduğunu bilen Halil, Battal'ın elinden Levent'i kurtarır. Yako, cinayetin işlendiği bedestene gider ve olayın nasıl yaşandığını kurgularken boş mermi kovanı bulur, fakat kimseye hiçbir şey anlatmaz.

Savcı, Masal'ı tekrar ifadeye çağırır. Endişeyle ifade vermeye giden Masal, bu tuzağı ona kimin kurduğunu bulmaya çalışır. Fikret, Masal'a inatla kızı Gonca olduğunu itiraf etmesi için elinden geleni yapar. Ömer ve Masal, cinayetin yaşandığı bedestene gider ve o esnada Battal ve Yako'nun gelmesiyle saklanırlar. Ömer ve Masal, Yako'nun sayesinde Battal'a yakalanmamayı başarır. Bedestenden çıkarken Masal öyle bir şey görür ki cinayet sonrası fotoğrafı çeken kişinin kim olduğunu anlar.

Şükran, bir şekilde kaçırıldığı yerden kurtulup Zümrüt'ü arar. Zümrüt, olayların iyice çıkmaza girdiğinin farkındadır. Masal ve kendisinin kim olduğunun bilinmemesi için gözü hiçbir şeyi görmez. Sır perdesinin aralanmaması için Zümrüt'ün yaptığı planlar hiç umulmadık bir şekilde ilerler.

Yüzleşme dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Yüzleşme Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yüzleşme dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.