13 Öğrenci Zehirlendi

13 Öğrenci Zehirlendi

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 13 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten öğrencilerin kaldırıldığı hastaneyi ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Edinilen bilgiye göre Altınordu Öceli Hüsa

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 13 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten öğrencilerin kaldırıldığı hastaneyi ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Edinilen bilgiye göre Altınordu Öceli Hüsamettin Çabuk Ortaokulu’nda öğrenim gören 22 öğrenci ve velileri okulda etkinlik düzenledi. Bunun için okul dışından da lahmacun siparişi verildi. Öğrencilerin lahmacunu yemesi ile kusma ve baş ağrısı şikayetleri başladı. Okula çağrılan 112 Acil Servis ekipleri gıda zehirlenmesi şüphesi ile 13 öğrenciye okulda ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Altınordu’da bulunan çeşitli hastanelere sevk etti.
Öğrencilere hastanede yapılan tetkiklerin ardından gıda zehirlenmesi tanısı konuldu.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler öğrencilerin yediği lahmacunlardan numune alırken Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten’de Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören öğrencileri ziyaret ederek, sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı, veli ve öğrencilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.