2020 YKS müfredatı belli oldu

2020 YKS müfredatı belli oldu

MEB'in güncellemesine göre 25-26 Temmuz'daki YKS'de 9, 10 ve 11. sınıf müfredatının yanı sıra 12. sınıfın birinci döneminden sorular sorulacak.

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, ÖSYM Başkanlığına soru hazırlamada dikkate alması gereken müfredat kapsamını güncelleyen yazıyı gönderdi.

12'nci sınıf öğrencileri, 9, 10 ve 11'inci sınıf müfredatlarına ek olarak 12. sınıf öğretim programlarının sadece birinci döneminden sorumlu olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınav konularına yer verildi. Peki YKS 'de hangi konulardan soru çıkacak? İşte detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı Tatil Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından bugün bir açıklama yapıldı. TTK resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında , 2020 yılı YKS konularına yer verildi.

Yapılan açıklamada Yükseköğretim Kurumları Sınavında çıkacak soruların konularına yer verildi.  İşe Talim ve Terbiye Kurulu tarafından yapılan açıklama:

"2020 Yılında ÖSYM Başkanlığı Tarafından Gerçekleştirilecek TYT-AYT ve YDT Sınavlarında Derslere Göre Sorulacak Sorulara Ait Konu, Kazanım ve Açıklamalar"ın, 12. sınıf derslerine ait bölümü güncellendi. 9, 10 ve 11. sınıflarda herhangi bir güncelleme yapılmadı.

12. sınıf derslerine ait konu, kazanım ve açıklamaların güncellendiği bütünleşik dosyaya ulaşmak için  tıklayın

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.