2022-2024 Dönemi Hekim Meclisi Seçimleri

2022-2024 Dönemi Hekim Meclisi Seçimleri

2022-2024 Dönemi Hekim Meclisi Seçimleri Hekim Meclisi toplantıları meclis üyesi olsun veya olmasın tüm oda üyesi hekimlere açıktır.

2022-2024 Dönemi Hekim Meclisi Seçimleri

Hekim Meclisi toplantıları meclis üyesi olsun veya olmasın tüm oda üyesi hekimlere açıktır.

Tüzükte belirtilen bazı istisnai karar alma mekanizmalarına katılım hariç; pratikte bütün hekimler aslında hekim meclisinin doğal üyesidirler, söz ve katılım hakkına sahiptirler. Bunu bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

2022-2024 Dönemi Hekim Meclisi seçimleri 14-15 Eylül 2022 tamamlanacak olup seçimler, online olarak gerçekleştirilecektir. Oy verme işlemleri 14 Eylül 2022 Saat 17.00’da başlayacak, 15 Eylül 2022 saat 17.00’da tamamlanacak olup seçimler, online olarak gerçekleştirilecektir. Aday başvuruları 12 Eylül Pazartesi saat 18.00’de sona erecektir.  Seçim yapılacak birimler ve kontenjanları aşağıda sunulmuştur.

Adaylık Başvurusu

Aday olmak için İzmir Tabip Odası’ na üye olmak zorunludur. Her meslektaşımız çalıştığı kurumdan birim temsilcisi olarak adaylık başvurusunda bulunabilirler. Adaylık başvurusu, başvuru formu doldurularak en geç 12 Eylül 2022 saat 18.00’e kadar odamız 421 70 51 nolu faksına, [email protected] e-posta adresine veya elden bizzat yapılabilir.

Başvuru formu örneği için tıklayınız…

Seçim bölgelerinde aday sayısı ile başvuru sayısı ayni ise o bölgede seçim yapılmayacaktır. Sizlerden beklentimiz seçimlere olabildiğince aday olarak, en azından seçmen olarak katılmanızdır. Her üyemiz görev yaptığı birim/sektör için aday olabilecek ve oy kullanabilecektir. Elektronik oylamaya katılabilmek için iletişim bilgilerimizin güncel olması gerekmektedir, odadan cep mesajı e-posta alamayan üyelerimizin bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.

Oy Kullanma İşlemi

Bilgisayardan girmek isteyenler www.izmirtabip.org.tr – web sitesindeki HEKİM MECLİSİ 2022 sekmesine tıklayarak oy kullanmak için giriş yapabilirler.

  • 14 Eylül 2020 Seçim günü,  meslektaşlarımızın cep telefonuna, şifre içeren bir SMS gelecektir. 
  •  Oy kullanacak meslektaşlarımız, SMS mesajında gelen parolayı ve TC Kimlik numarasını aynı SMS mesajında gelen linki tıklayarak çıkan panele giriş yapacaktır.
  •  Sisteme giriş yapıldığında, sadece ilgili adayların isimleri sıralanacaktır. Bu adaylar işaretlenerek oy verme işlemi sonlandırılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.