23 Haziran İçin Tedbirler Alındı

23 Haziran İçin Tedbirler Alındı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan yenileme seçimi süresince kesintisizi elektrik sağlanması için tedbirlerin alındığını söyledi. Bakan Dönmez, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 2

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan yenileme seçimi süresince kesintisizi elektrik sağlanması için tedbirlerin alındığını söyledi.
Bakan Dönmez, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 23 Haziran 2019 Pazar günü yapılacak yenileme seçimi sürecinde kesintisiz elektrik sağlanması için tedbirlerin alındığını dile getirerek, “Geçtiğimiz seçimde Türkiye geneline herhangi bir sorun yaşamamıştık, şimdi de yine tedbirlerimizi gözden geçirdik. Seçim kurullarını zaten alternatif birkaç hattan beslememiz söz konusu ayrıca jeneratörler de bulunuyor. Biz yine ihtiyaç olur diye dağıtım şirketi bünyesinde de mobil jeneratörleri hazır etmek suretiyle, kesintisiz elektrik sağlayarak seçim sürecini riske atmayacak şekilde tüm tedbirleri aldık. İnşallah bu seçim sürecini de elektrik güvenliği açısından sağlıklı bir şekilde atlatmış olacağız” ifadelerine yer verdi.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.