30-31 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

30-31 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

En son uygulanan sokağa çıkma yasağı, dört gün sürmüş ve 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde tüm yurt genelinde uygulanmıştı. Peki, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Kontrollü sosyal hayatta 2. dönem başladı. Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve yarın gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısına çevrildi. Telekonferans yöntemiyle gerçekleşecek toplantıda; Kovid-19 pandemisine ilişkin alınacak yeni önlemler, kontrollü sosyal hayata dönüşte yapılması gerekenler ve sokağa çıkma yasağına dair konular ele alınacak.

Söz konusu toplantıda, 30-31 Mayıs tarihlerinde uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu olan sokağa çıkma yasağına dair de bir kararın çıkması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram sonuna kadar sokağa çıkma yasaklarının uygulanacağını açıklamıştı. Her hafta yapılan kabine toplantısı, bu hafta 28 Mayıs Perşembe günü yapılacak. Yapılacak kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir sunum yapacak ve son uygulanan yasak sonrası koronavirüsün seyrini aktaracak. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağına, bayram sonrası alınan koronavirüs verilerine göre karar verilecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.