60 kişilik temizlik ekibi dualarla uğurlandı

60 kişilik temizlik ekibi dualarla uğurlandı

Muş'un Malazgirt ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için gelen Başakşehir Belediyesinden...

Muş'un Malazgirt ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için gelen Başakşehir Belediyesinden 60 kişilik temizlik ekibi dualarla uğurlandı.

Yaklaşık 12 gün boyunca ilçede gece gündüz demeden temizlik çalışmaları yapan 60 kişilik ekip, görevini tamamladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başakşehir Belediyesi Şantiye Şefi Fethi Demir, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından Malazgirt Zaferinin 946'ıncı yıldönümü etkinliklerinde görev almak için gönderildiklerini söyledi. Demir, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kardeş belediyemiz Malazgirt ilçesine geleceğini duyduğumuzda çok sevinmiştik. Sayın Başkanımız Mevlüt Uysal Bey'in talimatları doğrultusunda buraya 60 kişilik ekiple geldik. Burayı sanki kendi belediyemiz gibi temizledik. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Buraya Sayın Cumhurbaşkanımız geldi. Bizde çok büyük bir heyecan yaşadık. Buraya geldiğimiz ilk saatlerde bile Malazgirt halkının yoğun bir sevgisiyle karşılaştık. Ben ve ekibim bu şirin ve tarihi ilçede görevimizin sonuna geldik. Malazgirt halkıyla tanışmamıza vesile olan değerli başkanımız Sayın Mevlüt Uysal Bey'e teşekkürlerimizi sunarız. Buradaki vatandaşlar çok sıcakkanlı insanlar, onlara çok alıştık. Bize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Başakşehir'den Malazgirt ilçesine gelen temizlik ekibindeki çalışanlar ise, "Malazgirt ilçesinde bulunmaktan son derece mutluyuz. Sayın Başkanımız Mevlüt Uysal Bey, Malazgirt ilçesine çok önem verdiğini her seferinde dile getiriyor. Bizi de buraya Malazgirt zaferinin 946'ıncı yıldönümü etkinlikleri için gönderdi. Malazgirt halkı, bizleri çok güzel karşıladılar ve bizlerle çok ilgilendiler. Onlara çok alıştık. Tüm Malazgirt halkı Allah'a emanet olsun" dediler.

Malazgirtli Hasan Başaran da, kardeş belediye yetkililerine teşekkür ederek, "Başakşehir Belediyesi temizlik ekibi, ilçemizde temizlik yapıyordu. 26 Ağustos için geldiler, bizlere yardımcı oldular. Bu temizlik ekibini gönderen kardeş belediye başkanımız Sayın Mevlüt Uysal Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Allah yollarını açık etsin" ifadelerini kullandı.

60 kişilik temizlik ekibi dualarla uğurlandı

60 kişilik temizlik ekibi dualarla uğurlandı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.