60 Yaşındaki Kadın Tahta Barakada Yaşam Savaşı Veriyor

60 Yaşındaki Kadın Tahta Barakada Yaşam Savaşı Veriyor

Yalova'da eşi vefat ettikten sonra kimsesiz kalan Zeynep Yıldız (60), Kadıköy'ün batı sırtı mevkinde kendi çabasıyla yaptığı tahtadan barakada hayatta...

Yalova'da eşi vefat ettikten sonra kimsesiz kalan Zeynep Yıldız (60), Kadıköy'ün batı sırtı mevkinde kendi çabasıyla yaptığı tahtadan barakada hayatta kalmaya çalışıyor. Çoğu kez aç kalan yaşlı kadına vatandaşlar yardım ediyor.

Zeynep Yıldız'ın yıllar önce Sivas'ta küçük yaşta evlendirildiği eşinden 3 çocuğu oldu. Eşi üstüne kuma getirince buna dayanamadı ve tepki gösterdi. İlk eşi tarafından çocukları elinden alınan talihsiz kadın kapı önüne kondu. Çareyi İstanbul'a gelmekte bulan kadın burada yeniden evlenerek bir yaşam kurdu. Çocuklarını ise o tarihten sonra bir daha hiç göremedi. Zeynep Yıldız ardından eşiyle Yalova'ya geldi ve buraya yerleşti. Ancak eşi vefat edince tek başına kaldı. Kirasını ödeyemediği için oturduğu evden atılan kadın çareyi Kadıköy Beldesi Batı Sırtı Caddesi'ndeki bir tepede kendisine tahtadan baraka yapmakta buldu. Buraya sığınan ve yaşam mücadelesi veren yaşlı kadının tek isteği ise kafasını sokabilecek bir eve kavuşmak. Yalnız yaşadığı için korktuğunu ve çoğu kez aç kaldığını dile getiren yaşlı kadın çevredeki vatandaşların getirdiği yiyeceklerle yaşamaya çalışıyor. Yetkililerin kendisine yardım edeceğini bildiğini belirten yaşlı kadın, ölmeden önce yüzlerini bile hatırlayamadığı çocuklarını görmeyi de çok istediğini belirtiyor.

60 Yaşındaki Kadın Tahta Barakada Yaşam Savaşı Veriyor

60 Yaşındaki Kadın Tahta Barakada Yaşam Savaşı Veriyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.