ABB Van Şubesi 15 Temmuz’u unutturmuyor

ABB Van Şubesi 15 Temmuz’u unutturmuyor

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi, 15 ilde 15 Temmuz fotoğraf sergisini düzenleyerek, 15 Temmuz'da darbeye kalkışma ihanetini hafızalarda canlı kalmasını...

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi, 15 ilde 15 Temmuz fotoğraf sergisini düzenleyerek, 15 Temmuz'da darbeye kalkışma ihanetini hafızalarda canlı kalmasını sağlıyor.

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi geçen yıl ilkini gerçekleştirerek 15 ilde 15 Temmuz fotoğraf sergisini yaparak, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Geçen yıl büyük ilgi gören fotoğraf sergisi, bu yıl da aynı tempo ile devam ederek, 15 ilde 15 Temmuz fotoğraf sergisi yapmayı amaçlayan ABB Van Şubesi, böylelikle hem Van'ın dik duruşunu hem de 15 Temmuz darbe kalkışmasının ne kadar yanlış olduğunu görsel bir şekilde fotoğraflarla tüm Türkiye'ye anlatmaya çalışıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yönetim Kurulu Başkan'ı Ayhan Yazlık, amaçlarının Türkiye'nin 81 ilinde Van'ın 15 Temmuz'da Nasıl bir duruş sergilediğini tüm dünyaya duyurmak olduğunu belirterek; " Bizler devletimizi seven bireyler olarak, dış ülkelere ve devletimizi sevmeyen şer güçlere karşı birlik olduğumuzu duyurmak babında böylesi bir çalışma içerisine girdik. Bizim bizden başka dostumuzun olmadığını da biliyoruz. Gelişme ve büyüme anlamında iyi bir yol kateden ülkemizi bölmek, parçalamak, dağıtmak isteyen şer güçlerin olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bazıları gibi, ülkemizi başka ülkelere şikayet etmiyoruz. Tam aksine bizler, ülkemizin birlik ve beraberliği için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bazıları belki çeşitli ayak oyunları içerisine girerek, her fırsatta ülkemizi küçük düşürme çabası içerisine girebilir ama biz asla bunlara fırsat vermeyeceğiz. 15 Temmuz hain darbe kalkışması gerçekleşmiş olsaydı, Allah bilir şimdi ülkemiz ne durumda olacaktı. İşte bu anlamda, bizden sonraki nesillerin de darbelerin ne kadar kötü olduğu, ülkesine karşı hain planlar kuran, ülkesine karşı kin ve nefret duygularını besleyen ihanet şebekelerinin hiç bir zaman başarılı olamayacağını anlatmaktır. Anadolu Basın Birliği olarak Van ve Vanlıların 15 Temmuz gecesi hain darbe kalkışmasına karşı gösterdikleri cesur duruştan dolayı da hepsini yürekten kutluyoruz" dedi.

Türkiye'nin 81 ili tamamlana kadar her yıl 15 ilde 15 Temmuz fotoğraf sergisini yapacaklarını söyleyen Yazlık ayrıca, güçlerinin yettiği takdirde birçok komşu ülkelerde de 15 Temmuz'u anlatmak ve 15 Temmuz fotoğraf sergisi yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

ABB Van Şubesi 15 Temmuz’u unutturmuyor

ABB Van Şubesi 15 Temmuz’u unutturmuyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.